Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » AR tápszert milyen üvegből és...

AR tápszert milyen üvegből és hányas lyukú cumival adjátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próbálom az aventes és a mamosat is AR tápszerhez. Melyik vált be nálatok a nagyobb lyuk, vagy a több lyuk, esetleg a variábilis? Mégcsak tegnap kezdtük ezt a fajta tápszert és 3 hós a gyerkőc.

2012. aug. 30. 07:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
MAM 2-es
2012. aug. 30. 08:10
 2/14 anonim ***** válasza:
Szia, én az Aventből a 3 próbáltam, de azon is csak úgy jött át, hogy varrótűvel kicsit megnagyobbítottam a lyukat. Tegnap vettünk viszont olyan 3-as cumit, amin a lyuk nagysága állítható, kifejezetten sűrű tápszerhez, na azt most reggel kipróbáltam és jó! Amúgy te észleltél valamilyen pozitív változást? Nálunk továbbra is bukik, max. nem az egészet, csak a felét.
2012. aug. 30. 08:40
 3/14 A kérdező kommentje:
Bukás van még ugyanúgy.... és a bukások száma sem nagyon csökkent, viszont a feljövő mennyiség már kevesebb, nem akkora adag jön ki, hanem kisebb.
2012. aug. 30. 09:00
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem lehet, hogy az avent 3-mas azért nem volt jó, mert azon 3 db lyuk van, a variábilis meg egy lyuk végülis?

Azon gondolkodom, hogy, lehet számít az, hogy egy lyuk csak az nagyobb és az lehet, hogy jobb, mintha pl 3 pici van, mint az aventen.

2012. aug. 30. 09:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Nuk anti-colic cumi, a cumi mérete a baba korától függ (1-2), a lyuk mérete L-es, azon tuti átjön.
2012. aug. 30. 09:26
 6/14 anonim ***** válasza:

én a Mam nak azt X -es lyukú cumiját használom ehhez, 6.5hós babának.

Ő 3hete kezdett el bukni- azelőtt sose.... :(

De ez a tápi elég jól bevált nálunk- ettől sokkal kevesebbet büfizik vissza.

2012. aug. 30. 13:29
 7/14 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak:

már az első használatnál csökkent a bukás? Vagy pl kellett egy két?

2012. aug. 30. 14:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Avent variábilis jó az AR-es tápszerhez.Az direkt ilyenhez való!
2012. aug. 30. 15:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Mam 2-3-x-es cumin átmegy az ar tápszer!
2012. aug. 30. 16:06
 10/14 anonim ***** válasza:

Kérdezőcske- tőlem kérdeztél.

Nálunk kicsit más a "bukás" természte, mert nálunk a fiam nem volt bukos csecsemőnek, hanem mikor elkezdett forogni és sokat hason lenni kb 6hós korára, akkor mikor nyomódott hason a kis gyomra, akkor jött vissza neki a tápszer, meg más kaják is.

Ezért tápiból kaptuk az AR-st és a Nutriton sűrítőt az ételekbe. A tápi elég jól bevált- mivel ezelőtt a sima táp amit reggel ivott meg szinte a délelőtt 11órás étkezésig vissza is jött belőle szép apránként. Azóta viszont mióta az AR-t használjuk max 2-3x egy-egy kortynyit pakol ki egész délelőtt folyamán.

Az ennivalókból szintén ugyanígy van- mióta sűrítjük neki a nutritonnal, sokkal több bennemarad. Így is jön vissza, de alig-alig.

Mostmár hízik is, mert az AR táp és sűrítő használata előtt megállt egy hónapra a súlynövekedése is. :(

Dokim viszont azt mondta mikor mentünk hozzá, hogy próbának felírja az AR tápit- ami nem szokta megszüntetni a panaszokat, csak kicsit javít általában.... nagyon csodálkozott mikor hívtam 10nap mulva, hogy a gyerek megeszi a tápot és még jó is. :))

2012. aug. 30. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!