AR tápszert milyen üvegből és hányas lyukú cumival adjátok?
Sziasztok!
Próbálom az aventes és a mamosat is AR tápszerhez. Melyik vált be nálatok a nagyobb lyuk, vagy a több lyuk, esetleg a variábilis? Mégcsak tegnap kezdtük ezt a fajta tápszert és 3 hós a gyerkőc.
6-os és 10-es vagyok.
Csak tanácsolom, hogy akinek sokat bukik a babája, figyelje a súlyát! Nem kell ráparázni persze, de figyelni kell, hogy nem lassul-e le nagyon a hízás, esetleg megáll a súlya, vagy ami mégrosszabb, még fogy is.
Nálunk az volt a baj, hogy születésétől jól hízott, 1hónapban 600gr. 2hónapban 1000gr. 3.hónapban 700gr. 4-ben 550gr. 5-ben 500gr. és a 6.hónapban csak 90grammot hízott. Szóval nálunk drasztikusan leállt a súlynövekedés. De mióta az AR tápit használjuk, azóta hízott 420grammot- és jövö héten lesz 7hónapos. :)
Szóval behozta a lemaradást.
Így sem olyan nagyon nagy baba, a 7.hónap küszöbén 7.5kg. alatt van kicsivel.
Nekem a dokim azt mondta, mikor 6hós és 7kg volt a babám, hogy jó súlyban van, csak önmagához képest nem! :) De azóta már mondtam neki, hogy szerencsére már újra hízik rendesen. :)
Szóval azért figyeljétek a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!