Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » AR tápszert milyen üvegből és...

AR tápszert milyen üvegből és hányas lyukú cumival adjátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próbálom az aventes és a mamosat is AR tápszerhez. Melyik vált be nálatok a nagyobb lyuk, vagy a több lyuk, esetleg a variábilis? Mégcsak tegnap kezdtük ezt a fajta tápszert és 3 hós a gyerkőc.

2012. aug. 30. 07:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok. Persze, hogy a nagyobb lyuk a lényeg. Csak, amíg nem láttam, hogy a 3-as az ugyanakkora lyukú csak 3 db, addig nem tudtam, hogy ez a különbség az 1,2,3 között! Valaki itt írta nekem, hogy a 3-as jó, de nem írta, hogy az a típusú, ahol állítható a lyuk nagysága. Nálunk tényleg nincs valami nagy változás, tényleg csak annyi, hogy valamivel kevesebbet bukik. Kíváncsi vagyok, hogy a hízással mi újság, mert ő is elég keveset hízott már az utóbbi időben.
2012. szept. 1. 09:24
 12/14 A kérdező kommentje:
A hízás az jó kérdés, az enyém jó húsi baba :), de úgy látom a pocakja kisebb lett. Van, hogy alig bukik étkezés után, mármint keveset és kevés is jön ki, van amikor meg nagyobb adag jön ki. Pedig kaja után büfiztetem és büfizik is többször. Már azon gondolkodtam, nem-e nyel levegőt kaja közben ebből a hiper szuper cumiból és esetleg azét jön vissza.
2012. szept. 1. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:

6-os és 10-es vagyok.

Csak tanácsolom, hogy akinek sokat bukik a babája, figyelje a súlyát! Nem kell ráparázni persze, de figyelni kell, hogy nem lassul-e le nagyon a hízás, esetleg megáll a súlya, vagy ami mégrosszabb, még fogy is.

Nálunk az volt a baj, hogy születésétől jól hízott, 1hónapban 600gr. 2hónapban 1000gr. 3.hónapban 700gr. 4-ben 550gr. 5-ben 500gr. és a 6.hónapban csak 90grammot hízott. Szóval nálunk drasztikusan leállt a súlynövekedés. De mióta az AR tápit használjuk, azóta hízott 420grammot- és jövö héten lesz 7hónapos. :)

Szóval behozta a lemaradást.

Így sem olyan nagyon nagy baba, a 7.hónap küszöbén 7.5kg. alatt van kicsivel.

Nekem a dokim azt mondta, mikor 6hós és 7kg volt a babám, hogy jó súlyban van, csak önmagához képest nem! :) De azóta már mondtam neki, hogy szerencsére már újra hízik rendesen. :)

Szóval azért figyeljétek a gyerekeket.

2012. szept. 2. 20:52
 14/14 A kérdező kommentje:
egyelőre a mam 2-essel adom végül
2012. szept. 6. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!