Babanapló de hogyan?
babanaplót szeretnék írni a kicsimnek. de nem tudom eldönteni hogyan írjam?
egy füzetbe vagy a gépen Wordbe. de azt nem tudom kinyomtatni, mert nincs nyomtatóm!
van bolti babanapló, de nekem az nem részletese.
Ti hogy írjátok, vagy írnátok?
Köszönöm a válaszotokat!
nekem van egy vastag, barna papiros nagyon szep fenykepalbumom, nem a folias, becsusztatos fajta, hanem amibe ragaszani kell a kepeket.
a kpncepciom az volt, hogy ez egy "mesekonyv" a mi eletunkrol. az elso "fejezete" a megismerkedesunkrol szol, par szoban leirva, emlekek, fenykepek vannal belerahasztva, utan a fogantatastol eltett osszes emlek amit elraktam, idorendben a naploban, pl. a pozitiv teszt, uh kepek, a 4d-s uh dvd- je... stb mind beleragasztva, aztan szules kepekben , van egy zart boritek amibe a sajat szules-elmenyem van leirva, azt nem akarom hogy egyenlore barki elolvassa, es utana jonnek az igazi babanaplos reszek, azt irok le amit akarok es azt orokitek meg benne amit fontosnal tartok, ezt havonta szoktam visszamenoleg irogatni, addig miden fontos dolgot a naptaramba jegyzek fel.
ja es minden irast a gyereknek cimzek.
remelem valamnnyire ertheto voltam:-)
köszönöm a kedvességeteket!
Blogozás nem tudom hogy kell csinálni? meg nagyon nem is szeretném ha idegenek olvassák.
kedves 3. valami ilyesmire gondoltam én is.
Szia!
Én a kettőt ötvöztem. Én a gépbe írom a hoxa oldalon van egy titkos naplóm amibe minden újat megörökítek és majd onnan fogok egy "rendes" könyvbe beleírni. Egyszerűen szó szerint nap mint nap történik velünk valami érdekes és leakarom írni. De sajnos ez egy hagyományos könyve nem fér bele.
Itt meg csak az olvassa akit én beengedek a naplómba. Ha gondolod oda betudnál regizni.
Én innen töltöttem le. De mivel voltak részek benne ami nem tetszett vagy kevés volt, ezért elkezdtem a DM fotokönyv formában feltölteni (mintha fotokönyvet csinálnék), aztán majd megcsináltattom ott. Ebbe aztán lehet kézzel vezetgetni a dolgokat. Adig amig nincs meg, addig mindent írok naptárba, és majd beírom. Én ugy tervezem h ha férjhez megy akkor azon az estén megkapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!