Melyik babanaplót ajánljátok? Ismeritek valamelyiket? Sajnos nem tudom személyesen megnézni, csak a neten megrendelni.
2012. aug. 29. 20:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem attól szebb nincsen amit te csinálsz!
nekem van kétféle is, de én többre becsülöm amit én csinálok!
Fogsz valami vastagabb szép fűzetet és képekkel, írásoddal matricákkal megírod!
Én pl a gépen írom wordbe.
csinálok különböző oldalakt. mint a születése karácsony, emlék oldal, születésnapja.
2/3 anonim válasza:
Ém is csináltam, csinálom. Régi határidő naplóban írtam át a dátumokat, beleírtam, mindent amit fontosnak találtam. Beleragasztottam matricákat, az első csoki Mikulás, és csokitojás papírját, az anyák napjára kapott rózsám szirmait, és a papírjából egy szeletkét, az első virágot, amit nekem szedett, matricákat, amiket a doktornénitől kapott stb. Mindent, ami valamiért fontos, és abból bőven akad. Férjemnek és anyósomnak nagyon tetszik. Nem nagy fáradtság, de annál szívet melengetőbb. Alig várom, hogy a fiam nagyobb legyen, és megmutathassam neki.
3/3 Kiki01 válasza:
Én PowerPoint-ban csinálok egy szöveges-fényképes diavetítést, tökre szeretek vele mókolni. Külön-külön is ki lehet nyomtatni slide-okat, kinek melyik tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!