Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Történt már veletek olyan,...

Történt már veletek olyan, hogy személyesen le-ősanyáztak titeket?

Figyelt kérdés

Van egy anyuka, akivel szoktam találkozni a védőnőnél. Megint találkoztunk és mivel csúszás volt, beszélgettünk. Mondtam neki, hogy pár napja nagyon nehezen alszik a lányunk ezért magunk közé vettük. Erre teljesen kifakadt, hogy ezt nem feltételezte rólam, hogy én ilyen "divatmajom ősanya" vagyok.

Ez kedden történt, de még mindig nem tettem túl magam rajta.

Volt mással is ilyen? Hogy reagáltatok?

2012. máj. 18. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jon ossze a divat es az os szo? Kicsit fogalomzavarban szenved a no. Amugy meg nem fordult elo, pedig ket eve velunk alszik a fiunk esmost a lanyunk is. O meg bunko, es az rosszabb.... :-)
2012. máj. 18. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Még nem történt ilyen és őszintén megmondom, nem tudom, hogyan reagáltam volna a helyedben.
2012. máj. 18. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Velem nem volt még ilyen, de nagy szerencséje van az ismerősödnek, hogy nem rám mondott ilyet, mert ismerve a vérmérsékletemet biztosan durván visszaszóltam volna. Iszonyúan utálom az ilyen "mindenbe bele szólok, mert rohadtul unatkozom" embereket...
2012. máj. 18. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:
31%

Nekem pont az ellenkezője volt, kb. ugyanilyen szituban.

Fiam 5,5 hónapos és a tanácsadáson múltkor jó sokat kellett várni. Ott volt egy 9 hónapos baba az anyukájával.

Beszélgettünk sokat, mivel több,mint egy órát ültünk a váróban.

Szóba került,hogy elég sokat csavargunk babával, viszem mindenhova. Meg,hogy akkor sem akasztom fel magam, ha valami miatt csúszik a fürdetés mondjuk fél órát.

Ja és hogy 3 hónapos kora után nem sokkal (tápszeres a kezdetektől) adtam neki püréket széklet gondok miatt.

Annyit mondott,hogy húha, te jó laza vagy! Először én is megakadtam rajta, aztán végig gondoltam,hogy van egy tökéletes,nyugodt babám, aki sokat kacag, nem volt még csak náthás sem eddig, jól alszik stb. Tehát annyira rosszul nem csinálhatom.

De láttam rajta,hogy más típusú. Hát Istenem, van ilyen!

De azért megjegyzem,hogy jól esett, hogy amikor bekerültünk a dokihoz, és megvizsgálta a kislány torkát, csak ennyit mondott: már megint piros a torka, elég sűrűn náthás a pici mostanában!:)

2012. máj. 18. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

na én pontosan ezért nem beszélgetek senkivel se a gyerekorvosnál se a védőnőnél, mert nincs kedvem felhúzni az agyam!

Nekem ne mondja már meg senki, h mi a jó, mi nem, csak azért mert ő úgy gondolja... és különben is, miért gondolja azt, h ahogy ő csinálja az a tuti?

Nem értem egyes emberek honnan veszik a bátorságot, h egy másik embernek ilyet mondjanak amúgy?! Eszembe nem jutna így beszólni valakinek!

2012. máj. 18. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy mit mondott, hanem hogy ilyen emberek vannak??? Nmáá? Amióta terhes vagyok, rengeteg bunkó, nyomi, irígy alakkal találkoztam. Pl. van egy kollegám, aki összecsapta a kezét, és sajnálkozva simogatta a hátam, amiért MÁR ilyen sokat híztam, ami akkor kábé két kiló volt. Hát, ezeket az embereket ez teszi boldoggá?
2012. máj. 18. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Na ezért nem szoktam beszélgetni a tanácsadóba :P. Oké, van aki szimpi és kérdez valamit, válaszolok, váltunk pár szót, mosolygunk egymás babájára, de nem megyünk bele ilyen témázgatásba. Meg vannak a saját barátaim, akikkel ezt és mást is meg tudok beszélni, miért érzik azt sokan hogy egy váróban, buszmegállóban stb muszáj beszélgetni...?

Ilyen egyébként nem történt, az szokott lenni, hogy kéretlen tanácsokat osztogatnak.

2012. máj. 18. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!