Babanapló ajándékba, szerintetek jó ötlet? Vagy ilyent mindenki vesz magának?
Én ajándékba kértem... kinéztem amelyik tetszett, és kiadtam... :)
Így örült aki ezt adhatta, mert tudta ennek örülök, ez tetszik is.
Babanaplóval az a baj, hogy nagyon sok fajta létezik (na persze nem ez a baj), hanem vannak egyszerűbbek, írogatósabbak, szóval nagyon kell ismerni az Anyukát, hogy neki melyik lenne szimpatikus.
Inkább vennék vásárlási utalványt egy könyvesboltba 3-4000,- értékben és egy kis kártyát adnék mellé hogy mégis személyes legyen akkor Te is adtál és Ő is választhat.
tényleg sok van mind más és más.
Anette Nolden-nek van két db -is pocakos és kisbaba első év az közepesen irogatós képes emlékhelynek is van benne ha veszel akkor azt ajánlom háromezer ft /db
Én az elsőt ajándékba kaptam, még mindig töltögetjük, pedig a fiam már elmúlt kettő, de még mindig nézegetem, hogy ide kellene egy fénykép meg oda is...
A lányomnak már én is vettem egyet, meg kaptam is, szeretem őket.
Ami kitöltendő részt túl bugyutának találtam, azt egyszerűen áthúztam és írtam oda másról.
Kérdezz rá, szeretne-e az anyuka,az a legtisztább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!