1 éves fiamnak nagyon görbe a hátközepe.Nem,nem ültettem idejekorán és mégis,ha egy kicsit lehajol már csúnyán látszik.És ritkán ül egyenes háttal.Ha meg elfeledkezik magáról,akkor borzasztóan görbén ül.
Van valami megoldás vagy szegénykémnek ilyen marad a háta?
biztos, hogy lehet. még felnőtt korban is lehet vmennyit segíteni rajta, egy kisgyereknek meg gondolom pláne. ha nagyobb, akkor sztem az úszás segíthet rajta
2012. szept. 27. 20:53
2/9 anonim válasza:
vidd el gyógytornára,talán most még nem késő...Mi is járunk a 3 hós kisfiammal,és mesélte a gyógytornász nő hogy rengeteg rossz tartású gyerek van,akiken még lehetne segíteni,csak a szülők nem viszik el.(elbagatelizálják a dolgot.)eljárnátok néhányszor,és otthoni gyakorlatokat is mutat.sztem megoldódna a probléma.Ne törődj bele!Később hálás lesz érte!
2012. szept. 27. 21:22
3/9 anonim válasza:
Nálunk is pont uez van:(
2012. szept. 27. 21:51
4/9 anonim válasza:
Dévény torna!!!
2012. szept. 27. 23:43
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Van ingyenes gyógytorna?
Nem akarom,hogy rossz tartású legyen,de jelenleg pénzem sincs rá,bár tudom,hogy az egészsége mindent megér!
2012. szept. 28. 08:38
6/9 anonim válasza:
Vidd el gyerek ortopédiára, ha tényleg rossz a tartása, be fogják utalni gyógytornára, ami teljesen ingyenes. Oviban és iskolában is lesz rá ingyenes lehetőség a testnevelés keretében. Kamaszkorában is figyeld végig!
Üdv.: egy gyógytestnevelő
2012. szept. 28. 21:55
7/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok: nem marad ilyen, szépen megerősítik a gerinc körüli tartóizmokat, megnyújtják a mellizmokat és gyönyörű egyenes háta lesz, főleg, ha ilyen korán észre vetted. Érdemes a sportágválasztás előtt is kikérned egy gyógytornász javaslatát.
2012. szept. 28. 21:57
8/9 anonim válasza:
Mi a helyzet mióta kiírtad a kérdést? Voltatok dokinál? Mi nov. 20-ra kaptunk időpontot. (3. válaszoló)
2012. nov. 14. 11:34
9/9 anonim válasza:
Én is ezt fedeztem fel a most 9,5 hónaposomnál. Szerdán tudom orvoshoz vinni, ott megmutatom és remélem küld vele tovább -> ortopédia, gyógytorna.
Pedig ő is csak akkor lett ültetve mikor már ő maga is ülni akart. Viszont ami nekem furcsa volt, hogy elkezdett szépen szabályosan mászni és rá 1 hétre már húzta fel magát állásba. Ma már gyönyörűen áll, néha próbál 1-et lépni is, de ha elfárad legalább magától leül vagy letérdel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!