Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiamnak görbe a lába! Más...

Kisfiamnak görbe a lába! Más babájának is volt ilyen? Mikor jött helyre?

Figyelt kérdés

Kisfiam 1 éves. orvosa szerint azért görbe a lába mert túl korán állt fel és kezdett járni (7 hónaposan állt, 8 hónaposan bútorok mellett lépkedett, 1 hónaposan sétált)

csak a D-vitamint kell szedni rá, azt is csak egyet.

aki hasonló cipőben járt, helyre jött a babája lába? mikorra?

2011. febr. 2. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Unokanővérem kisfia már 10 hónaposan tök egyedül sétálgatott. Iszonyat görbe volt a lába, 1 éves korában találkoztam vele. Most januárban volt 2 éves, nemrég találkoztunk ismét, és már teljesen egyenes neki. :)
2011. febr. 2. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamnál ugyanez a helyzet, 7 hónaposan állt fel, szinte rögtön utána sétálgatott is bútorba kapaszkodva.

Önállóan 10 hónaposan indult el, és igen, neki is kicsit karika a lába.

Nem vagyok benne biztos, hogy elmúlik, férjemnek is karika lába van. Pontosabban, ha összezárja a lábát, a bokája összeér, de a térdei közt jó pár centi hézag van.

2011. febr. 2. 14:46
 3/6 A kérdező kommentje:

kedves első válaszoló, köszönöm, remélem nálunk is ez lesz, minden esetre reményt adtál :)

kedves második válaszoló :( fiamnál is ez van, a bokája és a combja töve összeér, a térdénél jó pár centi hézag van :( de az egész vádlija látványosan görbe :(

most nézem, hogy elírtam a kérdést, 10 hónaposan sétált!!! :)

2011. febr. 2. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha csak nem genetikai eredetű, tehát sem a párod, sem te nem vagytok görbe lábúak, akkor biztosan ki fog neki majd idővel egyenesedni. Mint írtam, unokanővéreméknél is a kisfiúnak iszonyat mennyire görbe volt (mindenki meg is jegyezte, hogy hintalovat kapott-e), és most már gyönyörű egyenes neki. :)
2011. febr. 2. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is úgy van, mint a 2. válaszolónál. Az babám most 8 hónapos, 1-2 lépeget kapaszkodva, de szerintem neki sajnos így marad, mert apuka is görbe lábú. Egy etlen bibi van, hogy kislány. Remélem nem fogja "megkeseríteni" a későbbi életét a kis görbe lába.
2011. febr. 2. 15:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem gyerekkoromba olyan görbe volt a lábam, hogy nem hazudok egy labda simán átfért rajta - anyumék orvostól orvosig vittek, még fotó is van róla:( a d vitamint nem fogadta be a szervezetem azért lett ilyen, a lényeg, hogy aztán az egyik orvos mondta - majd kinövi a gyerek és lám...most 34 éves vagyok és azt nem mondom, hogy tök egyenes , éppencsak icipicit görbe :) nem észrevehetően

2011. febr. 2. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!