Kisfiamnak görbe a lába! Más babájának is volt ilyen? Mikor jött helyre?
Kisfiam 1 éves. orvosa szerint azért görbe a lába mert túl korán állt fel és kezdett járni (7 hónaposan állt, 8 hónaposan bútorok mellett lépkedett, 1 hónaposan sétált)
csak a D-vitamint kell szedni rá, azt is csak egyet.
aki hasonló cipőben járt, helyre jött a babája lába? mikorra?
Az én kisfiamnál ugyanez a helyzet, 7 hónaposan állt fel, szinte rögtön utána sétálgatott is bútorba kapaszkodva.
Önállóan 10 hónaposan indult el, és igen, neki is kicsit karika a lába.
Nem vagyok benne biztos, hogy elmúlik, férjemnek is karika lába van. Pontosabban, ha összezárja a lábát, a bokája összeér, de a térdei közt jó pár centi hézag van.
kedves első válaszoló, köszönöm, remélem nálunk is ez lesz, minden esetre reményt adtál :)
kedves második válaszoló :( fiamnál is ez van, a bokája és a combja töve összeér, a térdénél jó pár centi hézag van :( de az egész vádlija látványosan görbe :(
most nézem, hogy elírtam a kérdést, 10 hónaposan sétált!!! :)
szia
nekem gyerekkoromba olyan görbe volt a lábam, hogy nem hazudok egy labda simán átfért rajta - anyumék orvostól orvosig vittek, még fotó is van róla:( a d vitamint nem fogadta be a szervezetem azért lett ilyen, a lényeg, hogy aztán az egyik orvos mondta - majd kinövi a gyerek és lám...most 34 éves vagyok és azt nem mondom, hogy tök egyenes , éppencsak icipicit görbe :) nem észrevehetően
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!