szerintem ez még az...
Még kis husi, addig nehezen látszik a lába, így ne aggódj, ha kúszik-mászik, jár, és ilyen marad akkor lehet esetleg gond.
Én nem látom görbének,inkább babásan husis, bár, ha mindkét lábáról lenne kép, lehet másként látnám.
Egyrészt nem görbe (vagy rossz a fénykép), másrészt ezzel ilyen korban nem kell foglalkozni.
Akkor érdemes elmenni egy ortopéd kontrollra, amikor már önállóan jár. (SZTK-s is megfelel, nem kell vagyonokat költeni rá)
Én nem is látom görbének. Egy husis babalábat látok. :) Szerintem tök normális lába van a babádnak.
Legalábbis az én kisfiam lába is ilyen volt, most 18 hónapos és semmi baja a lábának. Mi is jártunk fejlődésneurológiára, de ott soha nem mondták, hogy baja lenne a lábának.
Viszont, ha nagyon bizonytalan vagy, akkor első körben mutasd meg a háziorvosotoknak. Biztosan megnyugtatna a válasza! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!