3 hetes a picike, de a lakás egyfolytában szalad. Nálatok is? Ti hogy csináljátok, hogy minden jó legyen?
3 hetes babám sok törődést igényel. Kivagyok, nagyon fáradt vagyok, és amikor ő alszik, és is pihenek, nem a háztartással foglalkozom. Persze, amit nagyon muszáj, megcsinálom, de koránt sem olyan csillogós a lakás, mint előtte.
Ti hogyan hangoljátok össze a dolgokat, hogy rend is legyen otthon, a babával is minden flottul menjen, és még Ti is szép, kedves, kialvós, kipihent anyukák és feleségek legyetek?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Kedves Utolsó Válaszoló!
Mennyi idős volt a kicsi, amikor először magadra kötötted, és úgy csináltátok a házimunkát?
Köszönöm szépen! És így, hogy magadra kötözted a Babát, leírnád, hogy miket tudtál megcsinálni?
Mivel kötözted magadra?
SZinte bármit, persze ami nem jár vegyszerszaggal, vagy sok hajolgatással.
Elölbabával mosogatni, porszívózni, nem forró dolgokat csinálni tudtam, háton babával pedig tényleg mindent(főzés, vasalás, ...), ahol nem párolgott vegyszer.
Hordozókendőben vettem magamra, egy ilyen kicsit csak abban ajánlott hordozni:), látom megragadott a "lehetőség":), ha megírod, merre laksz segítek hordozási tanácsadót vagy hordozós klubot keresni, aki megtanítja a kötést:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!