Hogy bírjátok anyukák akiknek huzamosabb ideje nem alszik a gyereke?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 11:13
11/12 anonim válasza:
Koszonom, ettol nem lettem okosabb en se. Nalunk hiaba alszik el a kisagyban, megis felkel, pedig van napirendunk, esti rituale, alvoallat meg minden.
12/12 anonim válasza:
23 hónapos kisfiam mellett én is megéltem/megélem ezt. 16 hónapos koráig óránként kelt fel. Nálunk akkor vannak nyugodtabb éjszakák, amikor éppen nem jön a foga,vagy kellőképpen lefárad nappal, de ez ritka, mert nagyon nagy a mozgásigénye. Nálam már volt két mély hullámvölgy és most jön a harmadik. Kényszerképzetek, depresszió. Pedig nálunk ott alszik, ahol elaludt, van rituálé stb. A bölcsi egy ideig megoldotta a dolgot, de megszokta és most már az sem fárasztja le, sőt, a napi feszültség éjjel jön ki ordítva rajta. Nyáron könnyebb volt, de az ősz meg a tél félelmetes számomra, pedig régen ezek voltak a kedvenc évszakaim. Egyébként tényleg az elfogadás az egyetlen, ami még megóvja talán az ember ép elméjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!