Van itt olyan anyuka aki egyedül neveli 1 éven aluli gyerekét? Hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
Bár én férjnél vagyok,csak apuka külföldön dolgozik,és 5-6 hetente jár haza egy hétre.Arra lennék kíváncsi,hogy telnek a napjaitok?Nem sok ismerősöm van itt,nemrég költöztünk ide.Rettentő egyedül érzem magam...2012. aug. 1. 22:56
1/5 A kérdező kommentje:
...úgy értem,felnőtt társaság nélkül
2012. aug. 1. 22:58
2/5 A kérdező kommentje:
Senki?De jó nektek...
2012. aug. 3. 19:08
3/5 anonim válasza:
szia én 4éves fiamat és 1 honapos kislányomat nevelem egyedül apuka lelépet mikor a kis csajal haza jöttünk de elégjol birom edig majd szeptembertöl lesz picit nehezeb mikor majd kezdödik az ovi. minden idömet lekötik ezért nem gondolok másra csak velük foglalkozom!!!!!
4/5 anonim válasza:
szia, ha még érdekel, 3 fiút nevelek egyedül. 7, 4 éves, és 9 hónapos a pici. A nyáron kicsit unalmas, hiszen, 3 gyerekkel nem olyan egyszerű kimozdulni, de azért pár naponta lemegyünk a játszótérre. Ha ovi van könnyebb, mert a két nagy ott van, így csak a kicsire kell figyelnem. Délután, ha jövünk haza, megejtünk egy rövid játszóterezést. Ők is kifáradnak, a pici levegőn van, én meg szellőztetem a fejem.
5/5 A kérdező kommentje:
hát csajok,kemény lehet.Én is nehezen töltöm a napjaimat,pedig csak egy pici van.Mint írtam,apa hazajár,de elég ritkán és rövid időre.De úgy látom,van akinek durvább az élete...
2012. aug. 14. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!