Mekkora babát/gyereket hagytok egyedül a lakásban?
Nézd én baba korukban is egyedül hagytam őket a lakásban,tudod levittem a szemetet,teregettem az udvaron,vagy épp leszedtem a ruhát.
Most már majdnem 4 és 8 évesek,velünk is szemben van a bolt,amíg reggel alszanak addig gyakran átszaladok egyedül.Ill. az ovi is szemben van velünk,így gyakran mentem át a kisebb alvásidejében egyedül a nagyért.
5-10 perces távollétek beleférnek szerintem.
Én a boltba nemtudok egyedül kimenni, mert nagyon messze van (legalább 20-30 perc oda vissza, ha extragyorsan bevásárolok)
És őszintén szólva nem szívesen hagyom egyedül, mert nem és kész:) Nem féltem azért annyira, de ott a kisördög mindenhol.
Persze olyan már volt, hogy kitoltam a verandára kocsiban(aludt), vagy járókában én meg az udvaron tettem vettem, de akkor is ránéztem, mert mi van ha berepül egy darázs és megcsípi?vagy ha megtalál egy kavicsdarabot és félrenyeli(esküszöm ez nálunk családi vonás,én az orromba dugtam,hugom a fülébe, férjem lenyelte)...
Holnap lesz egy éves, de magára majd csak akkor hagyom, ha lesz eszecskéje és tudja mi a veszélyes és mi nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!