Mekkora babát/gyereket hagytok egyedül a lakásban?
Panel, 9.emelet, én még a nyolcadikra sem mennék le fél percre sem a babáim nélkül.
Szerintem felelőtlen, aki egyedül hagyja egy másodpercre is a babáját, akár alszik, akár nem, akár sír, akár nem.
Le lehet pontozni, de akik itt válaszoltak, hogy egyedül hagyják a gyereküket, hát tudok nekik gratulálni.
Persze feltételes mód, de mit csinálsz, ha a gyereked alszik a kiságyban, téged meg közértben menet elüt az autó? Vagy beszorulsz a liftbe fél órára? Vagy bármi???
11,30 vagyok, 2 gyerekem van.
Képzeld, vécére nem viszem magammal a gyerekemet, de ott valószínű nem is érhet engem baleset, mint pl ha át kell menni a boltba, ott elüthet az autó. A vécébe csak nem fogok beleesni.
Nem azokra gondoltam, akik lemennek a pincébe vagy kiviszik a szemetet, hanem azokra, akik konkrétan elhagyják a házuk/lakásuk területét, tehát ahol lehet baj.
Egyébként meg mindegy.
Pontozzátok le inkább ezt a válaszomat is.
11.30-astól kérdezem, te addig el se mozdulsz a baba mellől, amíg egyedül vagytok otthon? Hogy mész el wc-re, a konyhába stb?
Akkor én ezek szerint felelőtlen anya vagyok, mert mivel egyedül nevelem a kislányomat, és amikor alszik, akkor kiviszem a szemetet, vagy éppen lezuhanyzom (mert ugye a zubogó víztől se lehet sokmindent hallani), sőt, mikor ébren van, wc-re is elmegyek, és a postáshoz is kimegyek, ha csenget. Ha azt várnám, hogy valaki jöjjön segíteni, púpban állna a szemét, és napokig nem fürdenék stb. Én se megyek ki a boltba vagy máshova ki a házból a kislányom nélkül, de azért amit te írsz, az erős túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!