Mekkora babát/gyereket hagytok egyedül a lakásban?
13:16! Nagyon édes lehet a nagy fiad. :)
Most szerintem nem a begyújtásról van szó. Hát azt azért mégis kell. És nem elmész otthonról, nem hagyod egyedül, csak kimész az udvarra. Azért azért nem kövezhet meg senki.
Te jó ég, hihetetlen, hogy miken meg tudtok sértődni.
Végigolvassátok a válaszokat, vagy csak minden második félmondatot? 11.30-as is azzal kezdte, hogy lakótelep, panel, 9.emelet. Ahonnan csak úgy tudsz kimenni, hogy a kukáig is messze mész, lakást bezársz stb. Nem hiszem, hogy azokra gondolt, akik pl családi házban kiszaladnak a kertbe, postáshoz stb. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Én is panelban lakok, eszembe sem jut kimenni a lakásból (pedig van két gyerekem és nem csinál meg senki semmit helyettem) mert én is félek, hogy valami történik.
De amikor a szüleimnél vagyunk családi házban, simán bennhagyom őket aludni, míg kint vagyok a kertben.
Én nem ítélkezem senki felett,csak azt mondom,hogy bármikor,bármelyik percben megtörténhet a baj.
Még akkor is,amikor a gyereked édesen alszik a kiságyban.Én egy percre sem hagytam felügyelet nélkül a kisfiamat még akkor sem,amikor aludt.
Akkor a légzésfigyelő figyelt rá.
Hallottam több olyan esetet,amikor elég lett volna csak felvenni a gyereket,mert megszólalt a légzésfigyelő hangja..de sajnos késve érkezett meg az anyuka,mert át kellett szaladnia a boltba.
Vagy pl.egy másik eset,hogy a teraszon kint aludt a baba a babakocsiban,és mire kiment hozzá az anyuka a baba örökre elaludt.Nem ijeszgetni akarok senkit sem..de nagyon kell vigyázni ezekre a Drága Kincsekre,akit Isten nekünk adott!
Bármikor megtörténhet a baj.
Én még séta alaklmával is figyeltem alvó kisfiamat,hogy mozog-e a cumi a szájában,mert akkor tudtam,hogy minden rednben van.
Én felelőtlenségnek tartom,ha valaki otthagyja alvó,vagy akár játszó gyermekét őrizetlenül a lakásban.
Rendben van,hogy kimegyünk a postáshoz,vagy kivisszük a szemetet..de legyen velünk a bébiőr,és kapcsoljuk be a légzésfigyelőt!Ha pedig már nem alszik a baba,vigyük magunkkal..ne hagyjuk ott egyedül.
Lehet,hogy én gondolkodok rosszul..lehet,hogy én féltem,óvom nagyon a gyerekekmet..lehetséges...több,mint 10 évet vártunk rá,mire megérkezett hozzánk.Természetesen nem anyámasszony katonája,nem fogom állandóan a kezét..de halló..és látótávolságban van a mai napig..pedig már 2 éves..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!