Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora babát/gyereket hagytok...

Mekkora babát/gyereket hagytok egyedül a lakásban?

Figyelt kérdés
Nem gondolkodtam még ilyesmin; csak olvastam egy kérdésnél egy választ. "ha ki vagy el kell szaladnom".. Ez a fél mondat ihlette a kérdést. És meddig mentek? Én az út másik oldalára se megyek át a boltba, úgy, hogy nem viszem magammal, vagy nem figyel rá valaki. Bár ma "mértem" az időt. 5 perc oda-vissza
2010. dec. 15. 10:48
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

13:16! Nagyon édes lehet a nagy fiad. :)

Most szerintem nem a begyújtásról van szó. Hát azt azért mégis kell. És nem elmész otthonról, nem hagyod egyedül, csak kimész az udvarra. Azért azért nem kövezhet meg senki.

2010. dec. 15. 13:25
 32/35 anonim ***** válasza:
55%
és most mindkettő elaludt, megyek KI begyujtani. kedves felelőtlennek tartók lehet megkövezni
2010. dec. 15. 13:25
 33/35 anonim ***** válasza:

Te jó ég, hihetetlen, hogy miken meg tudtok sértődni.

Végigolvassátok a válaszokat, vagy csak minden második félmondatot? 11.30-as is azzal kezdte, hogy lakótelep, panel, 9.emelet. Ahonnan csak úgy tudsz kimenni, hogy a kukáig is messze mész, lakást bezársz stb. Nem hiszem, hogy azokra gondolt, akik pl családi házban kiszaladnak a kertbe, postáshoz stb. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Én is panelban lakok, eszembe sem jut kimenni a lakásból (pedig van két gyerekem és nem csinál meg senki semmit helyettem) mert én is félek, hogy valami történik.

De amikor a szüleimnél vagyunk családi házban, simán bennhagyom őket aludni, míg kint vagyok a kertben.

2010. dec. 15. 13:52
 34/35 anonim ***** válasza:
40%

Én nem ítélkezem senki felett,csak azt mondom,hogy bármikor,bármelyik percben megtörténhet a baj.

Még akkor is,amikor a gyereked édesen alszik a kiságyban.Én egy percre sem hagytam felügyelet nélkül a kisfiamat még akkor sem,amikor aludt.

Akkor a légzésfigyelő figyelt rá.

Hallottam több olyan esetet,amikor elég lett volna csak felvenni a gyereket,mert megszólalt a légzésfigyelő hangja..de sajnos késve érkezett meg az anyuka,mert át kellett szaladnia a boltba.

Vagy pl.egy másik eset,hogy a teraszon kint aludt a baba a babakocsiban,és mire kiment hozzá az anyuka a baba örökre elaludt.Nem ijeszgetni akarok senkit sem..de nagyon kell vigyázni ezekre a Drága Kincsekre,akit Isten nekünk adott!

Bármikor megtörténhet a baj.

Én még séta alaklmával is figyeltem alvó kisfiamat,hogy mozog-e a cumi a szájában,mert akkor tudtam,hogy minden rednben van.

Én felelőtlenségnek tartom,ha valaki otthagyja alvó,vagy akár játszó gyermekét őrizetlenül a lakásban.

Rendben van,hogy kimegyünk a postáshoz,vagy kivisszük a szemetet..de legyen velünk a bébiőr,és kapcsoljuk be a légzésfigyelőt!Ha pedig már nem alszik a baba,vigyük magunkkal..ne hagyjuk ott egyedül.

Lehet,hogy én gondolkodok rosszul..lehet,hogy én féltem,óvom nagyon a gyerekekmet..lehetséges...több,mint 10 évet vártunk rá,mire megérkezett hozzánk.Természetesen nem anyámasszony katonája,nem fogom állandóan a kezét..de halló..és látótávolságban van a mai napig..pedig már 2 éves..

2010. dec. 15. 14:07
 35/35 anonim ***** válasza:
53%
Bocsi a hibákért,de sietve írtam...
2010. dec. 15. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!