Kaptunk anyósomtól egy babafürdetőt, "Ung. Hydrophil. Nonionic" - olyan sűrű, krémszerű. Hogy kell használni? Bekenem fürdés közben? :-S inkább testápolónak tűnik. Ismeri valaki?
Ez a legjobb újszülöttek fürdetéséhez.
Elvileg úgy kell, hogy bekened vele szárazon a babát, a bőre szinte azonnal beszívja a nagy részét, a maradékot pedig a langyos fürdőben lemososd.
De mi úgy használtuk, hogy tetünk a kiskád aljára, arra öntöttünk forró vizet, és higítottuk hideggel.
Ez a gyógyszertári fürdetőkrém.
Van ez a Naturlandos, meg lehet tégelyben is kérni.
Úgy használatos, mint a szappan, kicsit a kezedre teszel, és szétkened a gyerkőc testén, majd leöblíted.
Mi 3 éves koráig ezt használtuk. Először nagyon furcsa volt, de megszoktam, és meg is szerettem, mert szép volt a gyerek bőre.
igen, szuper jó, csak ezért a tulajdonságáért nem szeretem, hogy kissé nehezen oldódik.
ennek ellenére használom.
nyomok egy diónyit a kiskád aljába, teszek hozzá kb 1 dl nagyon meleg vizet, ebben ellötykölöm, feloldódik szépen, utána tussal engedem hozzá a többi vizet, és még az fel is habosítja kicsit.
ha van türelmed ezzel játszani 1 percet, akkor ezt ajánlom fürdetéshez.
ez az orvos által is felírt hagyományos gyógyszertári fürdető.
19hós a lányom a mai napig ezt használjuk, amikor aprócska volt, szárazon bekentük még a pelenkázón é úgy tettük a kádba, ma már beül a kádba, tenyerünkben szétdörzsölünk egy mogyorónyit és megmossuk vele a gyereket. Csak hozzá kell szokni az állagához. Ekcémás a lányom, ettől nem.
Szia!
Mi is ezt használjuk, nagyon szeretjük.
Egy kiürült folyékony szappan flakonjába tettem és felöntöttem egy kevés forróvízzel. Így krémesebb lett és lehet pumpálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!