Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert sir a 3 honapos babam...

Miert sir a 3 honapos babam ha furdetem?

Figyelt kérdés
Eddig szeretett furodni mindig nevetett kozbe nem volt vele semmi baj sem.Par napja beraktam a kadba ahogy szoktam, mosolygott az elejen de par perc mulva elkezdett sirni de olyan keservesen ahogy nem lattam meg soha.Azota minden este ez van.Amikor berakom a vizbe meg semmi baja par perc mulva meg sir...mit tanacsoltok?? Mitol lehet ez?

2012. szept. 18. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
jajj az én fiokám is ezt csinálta velem mikor baba volt.szegénykémnek danoltam meg minden lehetot csináltam vele de ki kellet birnia hogy mosakodni kell:)
2012. szept. 18. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Kedves első válaszoló. Madarat nem szokás vízben fürdetni. Tán ezért...
2012. szept. 18. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
hat nem tudom, en ha sirni kezdett kivettem, o meg nem piszkos hogy mindenkeppen furodnie kelljen, sokszor ajanljak hogy ilyenkor csak torolgessek at nedves rongyal, aztan egy het mulva probaljak ujra. Ha nehany percig birja akkor nyorsan megmosni a nyakat, popsiat es meg amit mindenkepp kell, aztan ki a vizbol, en igy csinalnam. Lehet valami kellemetlen elmenye volt, ami nektek fel sem tunt. Nekunk nagyon bevalt, hogy volt a fejenel egy levono, es amikor hasraforditottuk azt leste, aztan minden kiszalaskor meg is simogatta
2012. szept. 18. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, akkor megprobalom hogy csak attorolgetem estenkent es varok par napot megnezem mi tortenik aztan.
2012. szept. 19. 08:06
 5/6 anonim ***** válasza:
esetleg meg annny, hogy mielott ujra furdetned eloszor csak ures kadba tedd bele feloltoztetve, hatha magatol a kadtol is mar fel, eloszor azzal baratkozzon meg, utnna johet a viz, figyeld a reakciojat, ha megijedne ne eroltesd, majd atmegy rajta
2012. szept. 19. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én babám is három hónapos és mi is egy pár hete ezt csináltuk.Előtte nagyon szeretett fürdeni.Anyukám azt mondta hogy szerinte fél a baba.Rá kellett jöjjek hogy igaza volt.Fürdés közben jobban átöleltem, majd benne voltam a kádba vele, puszilgattam az arcát, beszéltem hozzá és lám megnyugodott.Próbált te is ki hátha nálad is beválik.Nekem bejött.Azóta újra vígan pancsizik, még csapkodja is a vizet.Szorosan át kell ölelni és puszilni mosolyogva.Nekem ez jött be.
2012. szept. 19. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!