Miket tud már 6 hónapos babád?
Figyelt kérdés
Rosszindulatú válaszokra nem vagyok kíváncsi.2012. szept. 18. 16:15
1/3 anonim válasza:
26-án lesz 6 hónapos. Hátról hasra fordul, vissza csak nagyon ritkán. Körbe-körbe "kúszik", előre, hátra még nem. Húzza magát fel ülésbe a babakocsiban és ölben.
2/3 anonim válasza:
Az én lányom 1 hét múlva lesz 6 hónapos. Hasra és visszafordul, egy pár napja el kezdett kúszni, sokszor inkább még hátrafelé halad :).Ha ölbe ültetem nagyon ügyesen tartja magát, szinte tartanom sem kell. Ja és folyamatosan, gőgicsél, gagyog és sikítozik. :)
3/3 anonim válasza:
6 hós a fiam. Forog, azt már elég rég óta, hasról hátra és vissza. Mászik és 2 napja magától fel ül. (tudom nem egészséges, de nem fogom fellökni.) Elég biztosan ül. Most rájött hogy van hangja, sikítozik, kiabál, beszél (a saját nyelvén persze). Foga még nincs. Szenvedünk is vele eleget. Ügyesen fogja a játékait, hosszabb rövidebb ideig. De a figyelme 4-5 percnél tovább nem köthető le. :( Egy örök mozgó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!