Lehet vmivel lassítani a fognövesztést?
Ez csupán költői kérdés,hisz tudom,hogy nem.
De úgy sajnálom a fiamat.Szegénykém 5 fogat növeszt egyszerre,melyből 3 már áttörte az ínyét.6 hósan 2 foga jött egyszerre,7 hósan 4,amik 6 nap különbséggel bújtak ki,most meg már az 5. foga bújik 1 hét alatt.Így már 11 foga lesz 1 évesen.Nálatok mi vált be ilyenkor?Éjszaka nehezen alszik,főleg,hogy most még náthás is.
Te is tudod a választ! :)
Sajnálom a gyermekedet, biztos megszenved vele a kis drága! Nálunk mindkét gyermekemnél a Viburcol kúp vált be, ha még nem próbáltad, akkor én nagyon ajánlom ezt a kúpot, nézz utána. A nátha, a hőemelkedés is beindítja a fogzást sajnos. Mindkét gyermekem fülgyulladásban szenved már egy hete, a kisebbik 8 hónapos lesz, 3 napig tartósan 38,4 volt a hője, és rá 3 napra kibújt a felső metszőfoga, úgyhogy már 4 foggal büszkélkedhet a kincsem. :)
Nézd, a lányom első foga egy felső őrlő volt.
2 hónaposan már ömlött a szájából a nyál. Bármit csináltunk, semmi nem volt jó neki.
6 hónaposan áttörte neki. 9 hónapos koráig nem volt gond, de utána kijött 1 éves korára 8 foga.
Most 14 hónapos és 16 foga van.
Néha már azt mondom, hogy a bölcsesség fogai jönnek :))))
Sokszor megéltük a poklot, de mégis él és mi is.. ne aggódj, 20 év múlva nem fog rá emlékezni :))
Próbálj homeopátiát, kúpot vagy géleket. Mi mindent kipróbáltunk, szinte semmi nem jött be.
Ha nagyon fáj neki és küzd vele, akkor kap 1 ml Nurofent. Semmi baja nincs utána. Viszont ezt természetesen nem rendszeresen kap!
Én csak azt tudom nektek mndani, hogy örüljetek ennek, hisz amíg mások hosszú hónapokat esetleg éveket szenvednek Ti "egykettőre" letudjátok.
Az én fiam 18 hónapos, 8 foga van, 4 hónapja nem alszik, én sem, hisztis, én is. És mennyi van még hátra!
Én komolyan mondom, hogy irigyellek benneteket amiért ilyen sok fogat letud a gyermeketek.
Lányomnak 1éves korára 12foga volt.Ebből a 4 őrlő egyszerre jött,hát nem volt egyszerű az augusztus...
Semmi nem használt,gondolom mert a 4 egyszerre jövő fognál nem olyan hatékony az addig használt homeopátiás Dologél.Bár az egész napos nyűgösség nála szerencsére nem párosult étvágytalansággal,de az éjszakai felsikoltások azok nem voltak kellemesek,meg nagyon durván kipöttyösödött a popsija annyira kicsípte a kaki,ilyen még egyszer sem volt.
De mégis azt mondom,hogy viszonylag jól viselte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!