Babátok kinőtt ruháit hol, miben, hogyan tároljátok? Szeretném ha még a kistesó is tudná majd hordani őket.
Én is feltettem itt ezt a kérdést kb másfél éve, hogy dobozban tegyem el a kisruhákat, vagy zsákban? Én a zsák mellett döntöttem. Nagy 100l-es kukazsákba hajtogattam a kisruhákat, összekötötte4m a száját, a levegőt is kinyomkodtam belőle amennyire csak lehet, hogy ne érje levegő. Én úgy tudom és úgy tapasztaltam, hogy főleg a fehér ruhák ha levegőn állnak sokáig, megsárgulnak. Ezért döntöttem a doboz ellen, és légmentes zsák mellett.
Ja, és ezeket a padláson, de újabban a szüleim házában, az én volt szobámban tartom, mert ott van hely dögivel.
én épp nejlonban nem merem, mert van amitől elszíneződik.
én a pelenkás dobozokban tárolom, rá írtam a méretet (aztán kiderült, hogy több értelme lett volna külön tárolni a lányos ruhákat, úgyis át kellett válogatni.)
szóval bedobozolva állnak a szekrény felső polcain.
Nylon szatyor, szekrényben. A fehér body-k mind megsárgultak, de csak azok, amiket anno domestossal próbáltam fertőtleníteni és fehéríteni...
Nálunk több tesó nem lesz, a húgomnak bedobozoltam és levittem a tárolóba. Remélem nem lesz bajuk.
Bocs az offért:
a LIDL-ben hol található ez a zsák, vagy mi a neve?
Saját márkás?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!