Hány hónaposan jött ki a babátok foga?
Figyelt kérdés
Milyen jelek voltak??A jelek után mennyi idő telt el amíg kibújt az első fogacsak??Milyen gélt használtatok ami enyhítette a fájdalmát a kicsinek.
Mi 3,5 hónaposak vagyunk és nagyon dörgöli az ínyét iszonyatosan nyáladzik és sokat sírdogál.Nekünk egy kicsit sűrűbb lett most a kaki és szopi közben is szokott sírdogálni és néha kihúzza a bimbómat a szájával.csúzlizik a cicivel.Tapasztalatok?
2012. szept. 24. 11:20
1/16 anonim válasza:
Az én fiamnak elég korán, 4 hónaposan kijött a két alsó fogacskája középen. :)
2/16 anonim válasza:
Az én fiamnak 11 hónaposan bújt ki az első foga,aztán két hét alatt még három.6 hónapos korától szenvedtünk vele.Éjszakára suspensio anaesthetica nevű bedörzsölőt használtunk.Ha nem volt elég kicsi nurofent vagy panadolt kapott.
3/16 anonim válasza:
A lányomnak 7,5 hónaposan jött ki az első.A kisfiam szintén 3,5 hónapos,ugyanazt csinálja amit a te babád.
4/16 anonim válasza:
MI is azt hittük hogy jön a kislányunk foga 4 hónaposan. Minden tünet megvan azóta, nyáladzik, dörzsöli az ínyét, és iszonyatosan nyűgös. Most 6 hónapos és még mindig nincs foga. Mi dentinoxot használtunk, de nem vált be. Mióta éjszaka is nyűglődik, Chamomilla Vulgarist használunk. De eddig nem vettem észre hogy használna... :(
5/16 anonim válasza:
3-4 hónaposan nekünk is elkezdett vele szenvedni, de 6 hónaposan is azt mondta az orvos, hogy semmi fog jel nincs, igaza is lett, majdnem egy évesen jött ki a első foga, mostmár 7 van, de mindegyikkel nagyon megszenvedünk. A doki írt fel ecsetelőt, de amikor áttörés körül van, akkor nem sokat használ az sem, ma éjszaka 1-2 óránként kelés volt pl. :S
7/16 gabszem válasza:
pont 4 hónapos lett Kislányom mikor kibukkant az első fog alul középen, két nap múlva a másik is. Kb. 1 hónap múlva jött ki a felső 4 középső fog kb. 1 hónapon belül. 7hósan jött ki két alsó kettes fog. Most lesz 3.án lesz 8 hós és már van 8 foga :) Ilyenkor kicsit rosszabbul alszik. sírdogál, nyöszörög álmában. Ha nagyon sír és szenved mi nurofen szuszpenziót adunk neki. Szoktam kenegetni Dolo-géllel és Dentinox-al , de sztem egyik se ér semmit.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2012. szept. 24. 12:01
9/16 anonim válasza:
4hónapos volt a lányom mikor az alsó 2foga kijött.2hónapos kora óta nyálzott.Dologélt használtam,de igazából az csak addig jó amíg bekenem vele és édes.
Most 13 hónapos múlt és 12foga van.
10/16 anonim válasza:
5,5 - 6 - 6,5 hónaposan jött ki az első foguk a gyerekeimnek. (3 van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!