1 éves elmúlt a lányom és vacilálok ami a tejet illeti!?
Most még tápszert kap, de kezdi unni. Gondoltam kipróbálom a tejet de milyet? Házit tudnék hozzni naponta frisset, legyen bolti? Tartós? Milyen % ???
Szerintetek mi a legjobb a babának?
1,5 százalékos dobozos tartós tejet veszem, azt kapja 1 éves korától!
Mindig akciósan veszem, ami a legolcsóbb.
Vagy simán kapja, vagy kakaóként, vagy pedig maci kávé ként.
Havi 2 karton tej fogy el, ami kb. 3500 Ft/ hó, én a tejeskávémba lányom pedig reggel este reggeli vacsi után issza.
Sokkal olcsóbb, mert heti 1 doboz tápszer fogyott, ami 2000 Ft, havi szinten 10.000 Ft volt, na meg a gyermek orvos is azt ajánlotta, hogy ha már eszik mindent, felesleges a tápszer!
2,8%-os bolti tejet veszek, mindig másfélét. Simán vagy kakaóval adom neki.
Tartós tejet én sem veszek a lányomnak.
Ha házit veszel, akkor azt forralni kell. A boltit én soha nem forraltam, de valaki ezt is forralni szokta.
Utolsó vagyok.
Annyit elfelejtettem, hogy én vagy karamellás tejet főzök belőle, vagy Maci kávéval kapja, vagy vaníliásan. Ritkán kakaóval is, de azt nem szereti annyira.
Mi a gond a tartós tejjel? Nem azért áll ell sokáig mert tartósítószer van benne... Csak ultra magas hőkezelésen megy keresztül és olyan dobozba rakják ami megvédi mindentől.
Én 2.8%-os uht tejet adok a lányomnak 11 hónapos kora óta. Ezt nem kell forralni. A házit meg a sima pasztőrözöttet kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!