Az úgy jó, ha egy 6 hónapos baba (elmúlt) már csak reggel este kap tápszert?
Tízórai, ebéd, uzsonna kiváltva.
Fanatikusok ne válaszoljanak. 8miért nem a szoptatás, stb....)
4 hósan kezdtem a hozzátáplálást.
Csak azt eszi, amit ebben a korban szabad neki adni.
Mivel minden étkezés ki van váltva,így jó persze.De arra tényleg figyel,hogy a napi 500ml tejalapú étkezés meglegyen.
Egyébként nálunk is így alakult,annyira jól fogadta a hozzátáplálást,hogy 1 hónap(5hónaposan kezdtük) alatt kiváltottuk az ebédet és az uzsonnát,nálunk tízórai sosem volt,nem igényelte.Lányom 240ml tápot ivott reggel és este.Kapott még tejpépet uzsonnára,így bőven meg volt az 500ml tejalapú táplálék.
Első: megmagyarázod, miért nem jó?
Amúgy meg van a napi fél liter. Reggel este 2-200Mili táp+ uzsonna tejpép.
Én is 4 hónaposan kezdtem mindkét gyermekemnél. A kicsi most lesz 7 hónapos. 4-szer eszik egy nap (reggeli, ebéd, uzsi, vacsora). Ebből a reggeli és a vacsora tápszer, de nincs 5 deci, nem eszik meg összesen a két étkezésre ennyit, max. 4,5 decit. És?
Ne izgulj, teljesen jó, ahogy táplálod. Te látod, hogy neki így megfelelő-e, ne próbáld félrevezettetni magad.
Az én babám 8 hónapos lesz. Nekünk is ki van már 1 hónapja váltva 3 étkezés és csak reggel és este kap tápszert. 210ml 2x. Nem mindig adok neki tejpépet uzsira, így nem mindig van meg az 500ml.
Szerintem ha normálisan fejlődik, és gyarapszik a súlya, nincs vele semmi gond. (de ez csak a véleményem) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!