Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Chamomilla Vulgarist hogyan...

Chamomilla Vulgarist hogyan kell adagolni fogzásra?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy 5 golyót kell feloldani vízben. De mennyi vízbe rakjam bele?? Hányszor lehet egy nap?
2012. szept. 21. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:

TUDNIVALÓK A SZEDÉSRŐL:

A HOMEOPÁTIÁS SZEREK ADAGOLÁSA NEM FÜGG A BETEG ÉLETKORÁTÓL ÉS TESTSÚLYÁTÓL!

AKUT BETEGSÉG ESETÉN: NAPONTA EGYSZER VAGY TÖBBSZÖR 5 GOLYÓCSKÁT KELL A NYELV ALÁ HELYEZNI;

A GOLYÓCSKÁKAT, ILLETVE A KOMPLEX TABLETTÁKAT EL KELL SZOPOGATNI, VAGY A NYELV ALATT HAGYNI ELOLVADNI.

CSECSEMŐKNEK ÉS KISGYERMEKEKNEK KEVÉS VÍZBEN FELOLDVA IS ADHATÓ.

A GYÓGYSZER BEVÉTELE ELŐTT ÉS UTÁN 20 PERCIG NEM SZABAD ENNI ÉS INNI, ERŐS AROMÁJÚ ANYAGOKAT HASZNÁLNI (KÁVÉ,TEA,DOHÁNYZÁS,MENTOLOSÍZESÍTÉSŰ SZÁJHIGIÉNIAI TERMÉKEK);

5 ÉVIG ELTARTHATÓK.

2012. szept. 21. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Kevés vízbe épphogy ellépje, de sokára olvad el többször meg kell keverni műanyag kanállal, fémmel nem érintkezhet. A ch 15- ből többször adhatsz egy nap.
2012. szept. 21. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:

3x1 golyó félóránként, majd 2 óra szünet. Ha javul 2 óránként 1 golyó, ha nem javul 1 óránként 1 golyó. A fog áttöréséig napi 3x1 golyó.

Én kiskanálnyi vízbe teszem, és időnként meglögybölöm. Érdemes míg alszik előkészíteni, hogy mikor ébred oda tudd neki adni mert tényleg lassan oldódik, vagy ha nagyon nyűgös, én még alvás közben is szoktam mikor megriad.Egy kiskanál vizet be lehet fordítani a szájába akkor is. Főleg hogy édes, így nagyon szereti.

Konkrétan gyerekfogzásra olvastam ezt az adagolást, és már 2 foga kint van, éjszaka még nem ébresztett, nappal meg ha sír is,el lehet terelni a figyelmét, szóval szerintem működik. Ja, én adok neki viburcolt is nappalra.

2012. szept. 21. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Bővebben itt:

[link]

2012. szept. 21. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy homeopatiainfo.hu ott orvosok válaszolnak.
2012. szept. 21. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!