17hetes anya tejes babám még nem alussza át az éjszakát, lehet attól hogy velünk alszik egy szobában?
Volt idő mikor 9től 5ig aludtt,de most felkel megint 2kor,5kor!
Szerintetek tegyem át a szobájába?
Vagy ott sem fogja át aludni?
Szerintem bármikor elkezdheted "szoktatni" a saját szobájához, csak a "módszer" nem mindegy:). Ne erőltesd, ne hagyd sírni, ha hív légy ott:).
Az én kislányom kezdettől fogva külön szobában alszik, de voltak olyan időszakok(fogzás, mozgásfejlődéek, "sima" stresszes napok után...), amikor közénk vettük, most két éves és nem "szokott" rá a nagyágyra, vígan fekszik alszik a sajátjában:). SZóval szerintem ne félj a hozzászokáshoz, adj időt neki:).
Etetéshez: vannak babák, akiknél megoldás a hozzátáplálás, de nagyon sokszor nem oldja meg a problémt, ugyanis a kicsik nem "csak" enni kelnek, hanem létszámellenőriznek, vagy simán anyára vágynak éjszaka, a sötétben. Ez rendben is van, ahogy nőnek, érnek "megtanulnak" visszaaludni a mikoébredésekből, és ezzel párhuzamosan tudják, hogy attól, hogy éjszaka van anya nem tűnik el:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!