Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 17hetes anya tejes babám még...

17hetes anya tejes babám még nem alussza át az éjszakát, lehet attól hogy velünk alszik egy szobában?

Figyelt kérdés

Volt idő mikor 9től 5ig aludtt,de most felkel megint 2kor,5kor!

Szerintetek tegyem át a szobájába?

Vagy ott sem fogja át aludni?

2012. szept. 21. 09:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem bármikor elkezdheted "szoktatni" a saját szobájához, csak a "módszer" nem mindegy:). Ne erőltesd, ne hagyd sírni, ha hív légy ott:).

Az én kislányom kezdettől fogva külön szobában alszik, de voltak olyan időszakok(fogzás, mozgásfejlődéek, "sima" stresszes napok után...), amikor közénk vettük, most két éves és nem "szokott" rá a nagyágyra, vígan fekszik alszik a sajátjában:). SZóval szerintem ne félj a hozzászokáshoz, adj időt neki:).

Etetéshez: vannak babák, akiknél megoldás a hozzátáplálás, de nagyon sokszor nem oldja meg a problémt, ugyanis a kicsik nem "csak" enni kelnek, hanem létszámellenőriznek, vagy simán anyára vágynak éjszaka, a sötétben. Ez rendben is van, ahogy nőnek, érnek "megtanulnak" visszaaludni a mikoébredésekből, és ezzel párhuzamosan tudják, hogy attól, hogy éjszaka van anya nem tűnik el:).

2012. okt. 5. 14:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt se felejtsd el, hogy 16 hetes kor körül van egy újabb fejlődési ugrás, nagyon sok baba ekkor újra nyugtalanná válik éjjel, többször ébred!
2012. okt. 5. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!