Ti babátok is hisztisebb, sirosabb a szokottnál most?
Figyelt kérdés
Mi 17heteseek vagyunk,de most egy pár napja alig tudom letenni őt,mert sir,hisztizik..ha felveszem akkor sincs nagyon el,keveset alszik,keveset eszik! Nem is mosolog annyit mint szokott..
A másik kérdésem,hogy nektek is sokat nyög? elekzdi és vagy 20peren keresztül nyomja :-)
2012. szept. 20. 19:02
1/6 anonim válasza:
igen ugyanez van nálunk is.ma már teljesen kiborultam,2 éjszaka nem aludtam.most is nyüszög...lehet a front miatt van?nem tudom de remélem hamarosan vége ennek az időszaknak.ma pl össz-vissz 4 órát aludt napközben.látom rajta hogy fáradt,ordít a fáradságtól,megpróbáltam elaltatni de nem ment.kikészültem teljesen...12 hetes kisfiú egyébként.
2/6 anonim válasza:
Ma volt a 8 hónaposom nagyon nyügi. Kevesebbet aludt ma, s most is nehezen tudtam letenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Ma az én kislànyom is csak 4orát aludtt az is 3részletben! Tegnap én is kiborultam(öszintén megmondom,én rá is kiabáltam,ami miatt szörnyű lelki ismeret furdalásom van :'-(( ...) hogy nem tudok megebédelni mert nem tetszik a kisasszonynak ha beteszem a hordozoba! Igen,szinte biztos hogy front van! Kitartás nekünk!
2012. szept. 20. 20:16
4/6 anonim válasza:
Jajj nálunk annyi olyan nap volt hogy nem tudtam megebédelni... Egy idő után szerencsére beállt arra hogy kb akkor alszik nagyobbat amikor én ebédelnék, így nincs ilyen probléma.
5/6 anonim válasza:
Alig aludt a 8 hónapos fiam, folyamatosan nyűgös volt szinte.
6/6 anonim válasza:
7 hónaposom soha nem nyügis, most sem .Alapjáratban hihetetlen nyugodt.Na de!Van egy nagyobb, 3 évesem.Vele tegnap este óta szenvedek.Hihetetlen hisztiket levág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!