Mit főzzek tej és tojásfehérje allergiás 14 hós fiamnak?
Figyelt kérdés
pl főzeléket hogy csinálhatnék, mert úgy tudom rántani még nem szabad neki2009. júl. 30. 17:50
1/7 anonim válasza:
főzeléket főtt krumplival tudod neki besűríteni :)
2/7 anonim válasza:
Be is ránthatod nyugodtan.Egy ekkora baba már szinte mindent megehet.Liszttartalmú ételt pedig már 4 hós kortól be kell vezetni.
3/7 anonim válasza:
Én 8 hónaposan már rántással csináltam neki a főzeléket. Liszt tartalmú ételt már bőven kéne kapnia 1 éves kora előtt. Főzőlével higítsd a főzelékeket tej helyett, tojásfehérjét meg ne adj neki, csak a sárgáját. Tulajdonképpen mindent ehet, amiben ezek nincsenek.
4/7 anonim válasza:
Főzit nyugodtan ránthatod, már rég ránthattad volna...
Lányom is tejérzékeny, nem teszek tejfölt a főzijébe, levesébe, előbb kiveszem az ő adagját.
Uzsira meg nem tejberizst kap, hanem gyümölcsöt, sajtos rudat.
5/7 anonim válasza:
Én a tescóban szoktam venni Kölln márkájú azonnal oldódó zabpelyhet, abból készítek zabkását, teljesen tejmentes. Hasonló az állaga mint a tejbegríznek, és még édesíteni sem kell, mert a zab kicsit édeskés magától is. Gyümölcsöt szoktam hozzá keverni. Uzsonnára kapja a lányom, és nagyon szereti (én sajna megszoktam a tejbegríz ízét, de neki tényleg bejön).
6/7 anonim válasza:
interneten sok mindent megtalálsz keresgélj allergia oldalakon kapsz is segítséget!!!van receptes kis könyv is .most az elején nagy a káosz benned de szépen bele fogsz jönni . a bioboltokban is sok segítséget kapsz!
7/7 A kérdező kommentje:
konkrét receptek?
2009. aug. 3. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!