Ovis korú gyermekedet beadnád bölcsibe csak azért, hogy gyerekek között legyen?
Bölcsibe nem csak dolgozó szülők gyereke mehet?
Egyébként, nem nem adtam be, most 3év9hósan kezdte az ovit.
De eszembe sem jutott. Semmiről nem maradtunk le, ő is szeretett itthon lenni, játszótérre menni.
Én beadnám!25hónapos a fiam,oviba még nem mehet ugye,bölcsibe meg nem tudom beadni,mivel nincs még munkám sajnos.Naponta felül a fiam(a segitségemmel)a kanapé tetejére ami az ablaknál van,pont előttünk van az ovi,onnan nézünk a gyerekeket az oviba,és állandóan mondja hogy "Domi is oviba akar menni"....mindennap ez van,akár órákat is képes elnézni a gyerekeket,imádja őket.Hiába magyarázom el neki hogy ő még nem mehet,bölcsibe meg azért nem mert anyának nincs még munkahelye,de nem érti meg persze.Amennyire tudom viszem gyerekek közé,játszótér,ovihoz mindig elmegyünk...stb,de tudom hogy neki ennél már több kéne,nagyon menne már,1-2x már meg is könnyeztem picit mikor az ablakból nézte őket és mondta hogy ő is menni akar....de hát ez van sajnos.
Szóval ha belehetne adni,én beadnám,de nem azért mert én akarom,hanem mert a fiam vágyik rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!