Már tényleg nem tudom milyen cipőt vegyek a lányomnak. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
13 hónapos bent szépen jár, kapaszkodva még. Kint az udvaron is szeretne sétálni, eddig zokniban állt fel és tett néhány lépést, de ha megszúrja a lábát valami akkor leült. Jön a hideg és valami cipőcske csak kellene a lábára.
Ajánlották a liliputit, bár bőr talpú, de azt mondták nekem még jó kintre is, többen is hordják. De van aki azt mondta puha talpút ne vegyek, mert azzal nagyon érzi a talajt és az sem jó. Van aki a falcont mondja, van aki a siestát.
A deichmanban az eladó hölgy is puha talpút ajánlott. Nem tudom már mit vegyek.
2012. szept. 12. 12:33
1/6 anonim válasza:
én gyógytornásztól kértem tanácsot, ő az elefantent ajánlotta, így mindig ilyet veszek (Deichmannban).
2/6 anonim válasza:
ja, még annyi, hogy az elefanten gyárt első lépésekhez való cipőt, meg tipegőt, meg szaladgálóst is. szóval figyelnek arra, hogy a legmegfelelőbb legyen a pici babáknak a lábtámasztása.
3/6 anonim válasza:
:D.Ültem a földön néztem ahogy jár-kel és gondolkoztam:maholnap 1 éves és kellene cipő.De milyen???Másnap felkerekedtem a gyerekemmel és megvettem amit az első boltban kaptam, egy Asso cipőt(jó és nem olyan drága, mint a siesta, de az ár-érték arányt néztem).Csak azért nevetek, mert annyi infó van a neten, hogy nem tud dönteni az ember.
4/6 anonim válasza:
Én az ortopédián kérdeztem az orvost, a siestát ajánlotta, de az asso szinte ugyanaz, legalábbis ezt mondják, én eddig siestát vettem. A lényeg, hogy jól tartsa a kis lábát, a bokáját.
5/6 anonim válasza:
(1.vagyok, miért is lettem lepontozva?)
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én nem pontozok.
Köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 12. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!