Mit gondoltok erről?
Ha nem adsz neki enni.
Ez a hízás normális ennyi idősen, szépen be fog állni a gyarapodása, lelassul, lehet picit meg is áll majd a gyarapodása.
És erre csak annyit tudok mondani, hogy a fiam 9naposan 900g-t hízott, ez tisztán 700g volt(visszahízást levonva)
És csak anyatejes volt a kicsi, mindenki dicsérte milyen szép baba.
Van olyan gyerek, aki az első pár hónapban hihetetlen mennyiségeket hízik.
Az én lányom is ilyen volt.
Most 14 hónapos és jelenleg még 9 kiló sem. Az elején meg olyan mennyiséget hízott, hogy csak pislogtunk.
A védőnőd hülye.
Mást meg azért izélgetnek, mert csak 10 dkg-t hízik a gyerek.
Az átlagos gyarapodás az első 3 hónapban heti 15-25 dkg, de egy-egy héten lehetnek kisebb kilengések.
Örülj hogy szépen eszik és jól fejlődik.
(mondjuk a 180 ml picit sok egy 5 hetesnek. Tápszeres?)
Ne haragudj meg de te most a védőnődnek akarsz megfelelni vagy kiegyensúlyozott, egészséges babát szeretnél?
Tökéletes ahogy most csináljátok, nem kell változtatni semmin. Vagyis csak azon változtass, hogy ne higgy el minden hülyeséget a védőnőnek!
ne haragudj, hogy ezt írom, de az ilyen védőnőket úgy fejbe kéne vágni..
már hogy képzeli, hogy meghatározza?!? és vajon honnan szedte ezt?
enyém 2800g született, 3 hónaposan 6 kiló volt, utána lelassult a hízása, egy évesen 9,5 kiló volt.
nekem is mondta a gyerekorvos, hogy ne egyen annyit (anyatejes volt) én megkérdeztem, hogy ezt hogy gondolta? 5 korty után torkon vágjam, hogy ne tudjon nyelni vagy mit szeretne? utána már nem szólt be. és érdekes, nem is lett egy dagi gyerekem azért, mert gyorsan felszedte amit a pocakban nem tudott, most 3 éves és 15 kiló, 96cm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!