Mit gondoltok erről a babakocsiról?
strapabíró???? egy nagy rakás kaki!!!
fiam 1,5 éves volt mikor vettük, igazából a boltból hazafelé a csomagok utaztak a kocsiban, arra tökéletes volt, mert így tényleg könnyű és kb. ennyit bír.
ha a fiam benne ült akkor nehéz volt tolni is és irányítani is, egyáltalán nem strapabíró, miénket egy lakatos bácsi egyenesítette ki mert a hátsó ülés alatt megnyomódott...
Nekünk majdnem ilyen van.
Bertoni Sporty sport babakocsink van,anniban különbözik az általad belinkelttől,hogy a támlája 4pozícióban dönthető,van hozzá lábzsák,viszont nincs vállra akasztható pántja.
Én szeretem mert nagyon könnyű,főleg a 15kg-os multifunkciós kocsinkhoz képest!Jó,hogy nagyon könnyen nyitható/csukható,jókat alszik benne a kislányom.(7hós)Városba ajánlom,de ahol nagyon göröngyös,köves az út,hát oda azért meggondolnám.De nekem még nem volt rossz tapasztalatom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!