A Tesco-ban most akciós babakocsiról mit gondoltok (fél áron van)?
nem találomakatalógusba, bár lehet én vagy már túl fáradt:)
Ha linkelnél megköszönném:)
Amúgy én nem a máskát nézem sosem, lehet látnia a kicsn élőben,hogy az eső séánálkiesnek a kerekei vagy bírja...
A Hauck babakocsira gondoltál, ami 9990 ft, ugye? Nem rossz, de léteznek nála kisebb és jobb kocsik is. Én nem venném meg, nem tetszik, akármilyen olcsó.
A 15 kg általában 4 éves kort jelent, annál tovább úgyse nagyon használja egy gyerek a babakocsit. Mindenesetre én nem terhelnék egy ilyen kocsit 17-20 kg-al.
Én még nem is láttam olyan sport kocsit, ami nem 15 kg-ig lenne ajánlva, szóval szerintem ez valami szabvány dolog lehet.
A kilókra visszatérve: a lánykám 7 hónaposan 8 kiló volt, most 10 hónapos, és 8,3 kiló!
Megtanult ülni, mászni, kúszni, felállni 2 héten belül, azóta meg se áll! Ha elkezd neked is mozogni a kicsid, nem fog ilyen ütemben hízni, sőt még le is fog adni belőle, hiszen nő is folyamatosan.
A babakocsi szerintem jó, és tuti, hogy bírja tovább is, csak amolyan "biztos, ami biztos", hogy 15 kilóig jó. De! Ilyesfajta hipermarketben én nem vennék semmiféle babacuccot. Személyes példa:
Bementem a teszkóba, nézegettem a babahordozókat, és láttam, hogy az egyiknek ki van szakadva félig a bizt.öve. Szóltam az egyik ott dolgozónak, aki odajött, megnézegette, és ennyit mondott:
"Majd betesszük leértékeltbe, és majdcsak elviszi valaki!"
Na, ekkor döntöttem úgy, hogy ilyen helyen tutira nem veszek ilyesmiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!