Mit gondoltok erről a babakocsiról? Triple Racer 3in1 a márkája.
Ismeritek? Nagyon tetszik ez a kocsi, de sehol, az egész neten nem találok róla sem egy normális magyar nyelvű leírást, sem pedig véleményeket. Ha ismeritek írjátok már meg nekem a tapasztalataitokat. Köszönöm előre is.
Rákerestem német oldalakon azt írják hogy ezért az árért nem rossz a kocsi. De sok vásárló info nem volt.
Németországban élsz akkor keresd üzletekben és próbáld ki, nézd meg. Ha nem élsz ott és otthon nincs márka képvislete vagy viszont eladója akkor mit csinálsz vele ha elromlik? akkor hova viszed?
200€ egy ilyen kombi babakocsiért nem nagy pénz, így szerintem hü de nagy minöséget se várj, gondolom egy gyereket jól kiszolgál.
amit nem találtam, hogy mennyire dönthetö a sportrész. és hogy fordítható-e magad felé. mikor elkezd ülni 8 hós körül fontos hogy téged nézzen még, igényleni is fogja, majd mikor elkezd mást is nézni, akkor kifele kell fordítani.
szerintem ha van autótok nagyon fontos a súlya a kocsinak és arrol sem ír semmit. (vagy én nem találom)
kipróbálás nélkül egy babakocsit sem vennék, habár tökéletes kocsi nincs és meddigre 1 éves lesz a gyerek valószínü átváltasz esernyö kocsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!