Szerintem nagyon jó:)
Mennyi idős terhes vagy?
Ez aranyos , Én is be voltam zsongva már ilyenkor.:)
Szerintem is klassz ez a babakocsi.
Nekünk ilyen van csak terrakotta szinben. Meg kell tanulni kanyarodni vele, mert fixek a kerekei. Szerintem szuper. Nagyon szeretem. Sportkocsivá is lehet alakitani.
Annyi lenne, hogy ha tudod, akkor ne pumpálhatós legyen a kereke, mert ha lapos, akkor leizzadsz mire hazatolod őket.
Az első ilyen alkalom után azonnal lecseréltettem kemény gumisra.
Nekünk hasonló volt. Nagyon nem szerettem, le is cseréltem kb. 2 hónap múlva.
Nehéz tolni, s a két gyerek összecsúszott, utáltak benne lenni.
Olyat vegyél, ami a két babát teljesen elválasztja egymástól, tehát olyan mint két összerakott babakocsi.
Én nem ajánlanám. Nekem hasonló van, csak nem iker.
Ennél a tolókar magassága nem állítható (az enyémnél igen). De nem is ezzel van a legnagyobb baj.
Dög nehéz és irányíthatatlan. A tolókart átfordítva a kocsi irányíthatatlan, képtelenség tolni!
Van még időd szétnézni, úgyhogy ne ragadj le ennél!
Boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok!
Szerintem is olyat vegyél, aminél külön van a két baba, mint 2 összerakott kocsi. Nem mindíg egyszerre alszanak, és vannak fent. Én sosem vennék fix kerekű kocsit, nagyon nehéz vele közlekedni( nekem 5 hétig volt, mert olyat kaptam a szervizben csereként, kijött tőle az ínhüvely gyulladásom), nem beszélve, hogy ez dupla olyan nehéz mint a sima kocsik. van még időd, nézegess jobban körül.
ezek is ilyen árban vannak, és jobbak szerintem
Ne vedd meg,ránézésre nagyon szép,de nem bolygókerekes és nagyon nehéz vele közlekedni.A miénk ez volt,majd ugyanaz,mint a te linked:
Én ezt nagyon szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!