Mit gondoltok erről a babakocsiról? Napok óta keresgélek, és most találtam rá.
Családban mindenkinek szimpatikus, de élőben még nem láttuk. A leírása nagyon kecsegtető. Van esetleg valakinek közületek ilyen? Egy dolgot sehol nem találtam a leírásokban, hogy a lábtartó felhajtható-e. Szerintetek?
Nem tudom te vagy-e aki esenyore csukhatot kerestel? Ez nem az!
Amugy jol nez ki, bar szerintem varosba valo, furcsak a kerekei, nem hiszem, hogy minden uton eltolhato.
De en eloben nem lattam meg ezt a kocsit, igy nem kell ram hallgatnod. :-)
Én láttam élőben is :)
- Baromi picik a kerekei, macskakő is gond lehet nemhogy sín stb.
- Lapra kicsire csukható, úgy nyekleted össze én csak néztem mikor a csajszi becsukta. De tény, hogy kicsire csukható, de addig hova teszed a gyereket (esernyők jó része egy kézzel csukható)
- A tolókarra semmit nem szabad rárakni, mert hátradől az egész, ha megnézed nincs semmi ami hátul tartaná, csak előre a ferde váz.
- Fix a lábtartója, tehát ha szunyókálna a gyerek akkor is lóg a lába. Speciel az én lányom akkor szereti felhúzni és vízszintbe tenni, de nem egyformák a gyerekek
Véleményem dizájn semmire sem jó kocsi, főleg ha ténylegesen használni szeretnéd nem csak villogni vele. :)
szia!
ha ez a tipusú babakocsi tetszik én ezt ajánlanám
konkrétan tudom hogy alvásnál fel tudod állítani a lábtartót és strapabíró jól rugozó kocsi, széles az ülőfelülete és kicsire hajtogatható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!