Mit gondoltok erről?
:)
Nagyon egyszerűen tudod neki tartani a heti 10 dekás hízást. Méregeted, és ha meghízta a heti kiszabott értéket, akkor már csak nagyon keveset adsz neki enni.
Bocs! Ez csak vicc volt, de nem tudtam kihagyni!
Amit tegyél: ne foglalkozz a védőnőd baromságaival! Annyit eszik és annyit hízik a babád amennyi neki jólesik. Ha kis húsgombóc lesz, akkor sem történik tragédia, mihelyst elkezd kúszni, mászni, menni szép lassan eltűnnek majd a hurkái.
Az én lányom 3550 grammal született, 3 hónaposan 7,5 kiló volt. 16 hónapos most, 11 kilós formás kiscsaj.
Amennyi hasznuk van a védőnőknek és amennyi segítséget tudnak néha nyújtani, annyi hülyeséget is össze tudnak hordani, nem mindegyik, de vannak, sajnos...
Nehogy hallagass erre a védőnőre, ilyenkor ez teljesen normális, főleg most az elején. Anyatejjel úgysem lehet "elrontani", abból annyit szophat, amennyit akar:)
Az én védőnőm azt mondta, hogy az ideális gyarapodás 150 - 250 gr/hét. Fiam is hízott havonta 1 kilót eleinte. A 10 dkg szerintem nagyon kevés!! Áááá védőnők...
Örülj, hogy ilyen nyugodt - jó étvágyú babád van. Ne hagyd, hogy felidegesítsen ilyen badarság!
Szerintem szuper jó babád van!
Heti 100 gr-nál izgulhatsz - de így... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!