Hogyan lehet ennyi esze, hogy egy 4 és fél hónapos gyereket menni tanít?
Nagyon is korai.
Az ilyen szülők olyan dolgokat akarnak siettetni, amit nem szabad siettetni, meg nem is lehet. Úgyis akkor fog ülni az a gyerek, amikor képes lesz rá és úgyis akkor fog járni, amikor elég erős lesz hozzá. Kár erőltetni.
Szólni meg miért is szólnál? Az ő gyerekük, ha később ebből baja lesz szegény babának, az az ő bajuk lesz és szerencsére nem a tiéd.
Szia!
Ne szólj, fogadd meg a többiek tanácsát...csak velem meg pont ez a baj, hogy nem bírom szó nélkül hagyni.... Volt egy ismerősöm , bébikompoztak 4 hónapos kortól. Mondtam ez egy nagy hü.lyeség, a gyerek gerincének ártalmas, jól gondolja át, megér-e ennyit, h "mutatványoztatja". Felhúzta az orrát, már nem vagyunk jóban.... De ennyit megért nekem, h "beszóltam"....tudod az az igazság, h más világszemléletű emberekkel nem is lehet tartósan békében lenni...Na, de ez már más tészta.
igen, nagyon sokat árt a gyerekének.
ezért én szólnék, ha vagyok vele olyan viszonyban, hátha észhez tér.
(anyum barátnője anno az ágyhoz kötötte ki a gyerekét, hogy üljön, egy kripli lett felnőttkorára szegény. és nem a saját hibájából.) szóval a gyerek érdekében szólnék.
Egyébként nekem pont ezért az szokott lenni a véleményem, az ilyen szülőt büntetni kellene. Mert az egy dolog, ha valaki a saját életét, egészségét bármi módon tönkreteszi, veszélyezteti, de egy önállótlan kis picurt nem tehet ki veszélyeknek. (Tudom, szigorú vagyok e téren, de tényleg úgy gondolom, mindenki addig szabad bármilyen cselekedetében, amíg azzal nem árt másnak.)
De tényleg ne szólj neki, ha jó ismerősöd. Ha kevésbé szoros a kapcsolat, akkor lehet, egy említést megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!