Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet ennyi esze, hogy...

Hogyan lehet ennyi esze, hogy egy 4 és fél hónapos gyereket menni tanít?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm 4 és fél hónapos a kisfia, és láttam az egyik közösségi oldalon a képet, hogy már menni tanítja. Mondjuk ők már 1 hónapos kora óta ültetik a kicsit. Már ezt is nagyon furcsának találtam, de ekkora gyereket járni tanítani, nem normális dolog. Ugye jól gondolom hogy ez még nem tesz jót a gerincének?? De nem merek szólni nekik, nem akarok velük rosszban lenni!
2012. szept. 12. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is korai.

Az ilyen szülők olyan dolgokat akarnak siettetni, amit nem szabad siettetni, meg nem is lehet. Úgyis akkor fog ülni az a gyerek, amikor képes lesz rá és úgyis akkor fog járni, amikor elég erős lesz hozzá. Kár erőltetni.

Szólni meg miért is szólnál? Az ő gyerekük, ha később ebből baja lesz szegény babának, az az ő bajuk lesz és szerencsére nem a tiéd.

2012. szept. 12. 11:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem tesz jót.
2012. szept. 12. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze h nem tesz jót. Valószínűleg még működik a születéskori reflexe (úgy csinál mint aki járna), és erre gondolják rásegítenek. Ezzel csak hátráltatni fogják a többi mozgást, mert miért akarna önállóan a baba bármit is csinálni, ha ugyis segítenek neki
2012. szept. 12. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Ne szólj, fogadd meg a többiek tanácsát...csak velem meg pont ez a baj, hogy nem bírom szó nélkül hagyni.... Volt egy ismerősöm , bébikompoztak 4 hónapos kortól. Mondtam ez egy nagy hü.lyeség, a gyerek gerincének ártalmas, jól gondolja át, megér-e ennyit, h "mutatványoztatja". Felhúzta az orrát, már nem vagyunk jóban.... De ennyit megért nekem, h "beszóltam"....tudod az az igazság, h más világszemléletű emberekkel nem is lehet tartósan békében lenni...Na, de ez már más tészta.

2012. szept. 12. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:
hátha majd gerincferdülése lesz nem kicsi illetve ó lába akkor majd tanul az esteböl de rémálom egy ilyen szülőnek a gyerekének lenni!
2012. szept. 12. 12:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne szólj, mert te leszel a világ rossza. Pocsék érzés szó nélkül hagyni, hogy egy ilyen pici babával ilyeneket csinálnak, de te jársz jobban, ha hallgatsz. Pont a mozgásfejlődés az, amit nem szabad erőltetni, mert hosszútávon több kárt csinál, mint hasznot. Borzasztóan megterhelik a kicsi gerincét, remélem nem lesz komolyabb baja.
2012. szept. 12. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Durva,szegény kicsik,nemelyiknek mit kell elviselni míg felnonek:( Nekem távoli rokonom van egy anyuka aki az 5 hónapos kicsinek tápszer helyett ad már most tehentejet és meg forralatlanul is!! Hiába mondják neki,h ne adjon tejet!Sajnálom az ilyen kicsiket nagyon:(
2012. szept. 12. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:

igen, nagyon sokat árt a gyerekének.

ezért én szólnék, ha vagyok vele olyan viszonyban, hátha észhez tér.

(anyum barátnője anno az ágyhoz kötötte ki a gyerekét, hogy üljön, egy kripli lett felnőttkorára szegény. és nem a saját hibájából.) szóval a gyerek érdekében szólnék.

2012. szept. 12. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem pont ezért az szokott lenni a véleményem, az ilyen szülőt büntetni kellene. Mert az egy dolog, ha valaki a saját életét, egészségét bármi módon tönkreteszi, veszélyezteti, de egy önállótlan kis picurt nem tehet ki veszélyeknek. (Tudom, szigorú vagyok e téren, de tényleg úgy gondolom, mindenki addig szabad bármilyen cselekedetében, amíg azzal nem árt másnak.)

De tényleg ne szólj neki, ha jó ismerősöd. Ha kevésbé szoros a kapcsolat, akkor lehet, egy említést megér.

2012. szept. 12. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!