Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenképp le kell mosni a...

Bori7 kérdése:

Mindenképp le kell mosni a babák fejéről a koszmót?

Figyelt kérdés
2 hónapos a kisfiam,de egyszerűen nem tudom teljesen letisztítani a fejéről a koszmót.Mi lesz,ha nem ott marad?

2012. szept. 10. 10:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Babé sampon. Patikában 2500 Ft, de 1 évre elég, ezzel kell mosni a fejét minden este míg le nem jön, utánna pedig heti 1-2 alkalommal.

Nem kell vakargatni, olajozni!

1 hét alatt eltűnik!

2012. szept. 10. 10:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Az én fiam már 2,5 éves, de még most is sokszor sárga zsíros, tapadó koszmó van a fején.

AMikor 2 hónapos volt a babé sampon nagyon bejött (a kutacsán makacs, vastag rétegben volt), most olajozom hajmosás előtt, 2-3 alkalom után elmúlik, de 2-3 hónap múlva újra előjön.

Ha gondozod, nem baj ha kicsi ott marad, de ne hagyd elhatalmasodni.

2012. szept. 10. 10:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy mindenképp le kell-e szedni, de én amint láttam, hogy koszmós a kislányom, azonnal vettem frezyderm koszmó elleni olajat. Pár alkalommal használtuk, utána nem is jött vissza a koszmó.
2012. szept. 10. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Mennyibe kerül az a frezyderm megkérdezhetem? Az én fiamnak is van a fején, és nem jön le. Igaz eddig csak úgy csináltuk, hogy beolajoztam, és puha babafésűvel kefélgettem a fejecskéjét, de semmi. Sőt már több van.
2012. szept. 10. 10:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Igazából tudom,h milyen módok vannak,h lejöjjön,a sampont abszolút nem szeretném használni.Csak az érdekelne,hogy ha nem teszek semmit ellene,hanem hagyom,h talán magától elmúlik,azzal árthatok-e a babának?
2012. szept. 10. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:
De mindenképp le kell takaritani mert utána mégcsunyább lesz. Valahol olvastam rola, hogy csunyán el tud gombásodni alatta. Volt egy kép is elég csunya volt a gyerek feje ez miatt.
2012. szept. 10. 10:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi is babét hazsnáltunk, nagyon jó, leszedi. Érdemes a későbbiekben is azt használni (megelőzésképp), nem olcsó, viszont nem kell belőle sok.
2012. szept. 10. 11:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Mindenképp szedd le, mert begombásodik alatta, és kihullik a haja, végső esetben.

Magától nem múlik el. Amúgy a sampon sem ördögtől való. Semmi baja nem lesz tőle.

2012. szept. 10. 11:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen lekel szedni a Babé sampon a legjobb nekünk is bevált 1 hét alatt teljesen eltűnt.
2012. szept. 10. 12:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen le kell szedni mert alatta nem szellőzik a bőr és hosszú távon az nem tesz jót neki.
2012. szept. 10. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!