Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Körülmetélés utáni tapasztalat...

Körülmetélés utáni tapasztalatok?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos a kisfiamnak le van tapadva és be is van szűkülve a kukija.

Már volt 2 szteroidos krémkúránk ami eleinte nagyon bevált és teljesen hátra tudtam húzni a bőrt de a krém abbahagyása után 2! nappal visszatapadt ezért nincs más megoldás csak a műtét.

1 hét múlva műtik szegénykémet altatásban, 2 nagyon jó doki szerint is elkerülhetetlen a műtét(szól ez azoknak akik esetleg azt gondolják kínozni akarom a kisfiam. nincs más megoldás)direkt 2 külön véleményt is kértem. . .

arra lennék kíváncsi hogy akinek a gyermekének volt ilyen műtéte hogyan viselte, aznap, másnap mikor lett jobb mennyire fájt neki, mikor lett jobban. . .

2012. szept. 8. 16:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

Semmiféle "egészség" nincs abban, ha levágnak egy funkcióval bíró részt az emberből, ami nem nő aztán vissza.

Én csak veszítettem azzal, hogy annak idején levágták :(

2013. márc. 18. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

és ráadásul megbélyegeznek...

ma már nem kultiválják a zsidókat, és velük azonosítják a körülmetélést!

kérdező, mi van a kisfiaddal?

minden rendben?

2013. márc. 18. 21:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Minden rendben a kisfiammal.Nagyon jól viselte a műtétet,még aznap szaladt és játszott,azóta eltelt majdnem fél év,és nagyon gyorsan meggyógyult a kukija és soha nem fáj neki,előtte sokszor gyulladt neki most semmi baj,könnyen lehet tisztítani és a alaphelyzetben a bőr majdnem teljesen fedi a kis kukiját,tehát nem vészes.
2013. márc. 19. 06:24
 14/15 A kérdező kommentje:

ez a zsidó dolog meg hidegen hagy,mert nincs közszemlére téve a kukija,másrészt ha valaki szeretni fogja akkor így szereti majd.Nem vagyunk vallásosak és nem is leszünk azok.Neki ez lesz a természetes majd.

Sajnos elkerülhetetlen volt a műtét.

2013. márc. 19. 06:26
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
Az a lényeg, hogy egészséges!
2013. márc. 19. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!