Körülmetélés utáni tapasztalatok?!
Sziasztok!
Sajnos a kisfiamnak le van tapadva és be is van szűkülve a kukija.
Már volt 2 szteroidos krémkúránk ami eleinte nagyon bevált és teljesen hátra tudtam húzni a bőrt de a krém abbahagyása után 2! nappal visszatapadt ezért nincs más megoldás csak a műtét.
1 hét múlva műtik szegénykémet altatásban, 2 nagyon jó doki szerint is elkerülhetetlen a műtét(szól ez azoknak akik esetleg azt gondolják kínozni akarom a kisfiam. nincs más megoldás)direkt 2 külön véleményt is kértem. . .
arra lennék kíváncsi hogy akinek a gyermekének volt ilyen műtéte hogyan viselte, aznap, másnap mikor lett jobb mennyire fájt neki, mikor lett jobban. . .
5 évesen nem volt elkerülhető, nagyon hősiesen tűrte, de sajnos 9!!hónap kellett neki, mire felismerhetővé vált, és elnyerte a "végleges" formáját.
Sok könyvet, mesét, játékot vigyél neki, amivel le tudod kötni a figyelmét. Érdemes rokonokkal minden nap cseréltetni a csomagot.
Sajnálom:(Én is ettől félek.
Hogy érted hogy vigyek neki és cseréljük?a kórházba?reggel megyünk délután már jövünk haza vagy úgy érted otthonra?úgy sajnálom szegénykémet:(
Hiába írod, hogy megkérdeztél két dokit, ha a krémtől hátrajött, akkor jó neki a kukija, és a szteroidos krém után kenni kell sokáig vazelinnel, az meggátolja a visszatapadást.
Én elmennék egy 3. dokihoz is.
És felnőttként nem biztos, hogy hátbavereget majd.
Ráadásul még csak 2,5 éves, még változhat is 4-5 éves korára.
Utolsó!
Tök jó amit írsz de krém után úgy tapadt vissza hogy kentem neki és tornáztattam és így is visszatapadt!
4-5 éves koráig akkor mindennap kenjem neki betadinnal mert folyamatosan bevan gyulladva és akkor várjam mikor viszi el a mentő mert nem tud pisilni sem olyan szűk?
Ha nem lenne neki begyulladva mindennap! akkor én sem műtettném meg!
A kérdésem a műtét utáni tapasztalatokra irányul...
Keresztfiamnak is műtötték, de nem engedtük a körülmetélést, mert az zsidó körökben szokás, mi meg keresztények vagyunk.
Így "csak" felvágták neki, és kicsit átalakították plasztikailag.
Kb két hét alatt gyógyult, folyamatos kenegetéssel.
Nem csak zsidóknál szokás, egyre inkább terjed Magyaroroszágon is, és nem csak a zsidóknál és a mohamedánoknál. Van aki felnőtt korban csináltatja meg!
Kisgyerekeknél altatásban végzik, ezért szoktak 1 napot ráhúzni a kórházban, de már sokszor előfordult, hogy aznap este hazaengedik! Nem kell ettől idegenkedni, egyszer és mindenkorra megold magyon sok problémát és női szemmel is egészséges és jó dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!