Barátnőm nem sokára megszül. És ötletem sincs mit vihetnénk a babának. Mit vinnétek egy olyan babának akinek mindene meglesz?
Én a nővérem szülésére egy rakatnyi lufival állítottam be, egy doboz csokival és egy kis könyvvel, ami arról szólt, hogy milyen anyának lenni. Tele volt idézetekkel.
Ő nagyon örült neki. Aztán amikor valamire szüksége volt vagy ünnep jött, akkor mindig megkérdeztem mire van szükségük.
Ez nálunk is így volt a lányom 1 éves születésnapjáig.
Addig én mindenkitől pelenkát, tápszert vagy törlőkendőt kértem. Nekünk erre volt a legnagyobb szükségünk.
pl. tavaly karácsonyra a rokonságtól 600 db pelenkát kaptunk, 5 kiló tápszert és 20 csomag törlőkendőt.
Gondolhatod, hogy meddig volt elég :)))
Ráadásul nekünk ez pénztárcakímélő volt és a megmaradt pénzt a lányomra tudtam költeni.
Játékot meg azért nem vettek, mert millió 1 van neki.
Most születésnapjára viszont már azt kapott és ruhákat.
én is inkább az anyukának vennék vmit. Akár vmi szép felsőt, csajos holmit, amiben szülés után is csini vagy könyvet. mellé vmi személyeset is adnék, sütnék neki vmi finomat, esetleg mellé rendes ételt is vinnék.
A babának vehetsz nagyobb korában jó dolgot is, egy édes fürdőbugyit, amiben jövőre viríthat vagy nagyobb body-kat, sapit, mókás ruhadarabok is vannak, pl. vampire gang-nél. vagy készíthetnél nekik egy saját készítésű baba-mama naplót is, amibe majd írhatja az élményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!