Állatkertbe miket vigyünk magunkkal 1 éves kisfiamnak? Ti miket vinnétek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 21:00
2/7 A kérdező kommentje:
azt már odatettem.:) de olyanokra gondolok hogy pelenka,hosszú nadrág,rövid nadrág,kb 2 body vagy póló és még mit tennétek oda?
2012. júl. 12. 21:13
3/7 anonim válasza:
Miért hány napra mentek????:))))
Innivaló,ennivaló ,pelenka,meg egy kis pulcsi ha netántán...
de 2 body meg stb minek???Az nem elég ami rajta van?
4/7 A kérdező kommentje:
és ha összekoszolja magát?amúgy fél napra megyünk.:)
2012. júl. 12. 21:31
5/7 anonim válasza:
Szia, pelusok, popsitörlő, két váltás ruha minimum, hideg-meleg, innivaló, kaja, játék, ruhából nem árt több mert sose tudni, pl az én fiamat leszarta egy madár és nem volt váltóruhánk, na azóta van:)) emellett nyakába öntötte a teát stb..esőkabát vagy ernyő.Kis takaró sem árt, napvédőkrém, nyári sapi.
6/7 A kérdező kommentje:
arra gondoltam hogy hosszú nadrágot meg egy rövid ujjú badyt adok rá amikor indulunk.meg teszek oda neki még egy hosszú nadrágot meg 2 rövidnadrágot,1 pólót,persze fejkendő lesz a fején,meg egy cipzáros hosszú ujjú felsőt mivel ugye ott hűvösebb van.popsitörlő,pelenka meg egy textilpelust.játékot nem teszek neki mert ilyenkor úgyis nézelődik.ha megyünk sétálni akkor sem kell neki játék.vizet teszek oda neki(csak ezt issza ami nem is baj) meg banánt,kukit,tápszert és mivel azt eszi amit mi így majd a büfében veszünk enni.így jó?
2012. júl. 12. 21:49
7/7 anonim válasza:
Én a játékot azért mondtam, mert mondjuk ha unja a dolgokat akkor jó ha valami leköti, vagy pl ha autóval mentek az autóúton de ezt te tudod,egy egy éves gyerek nem fogja végig élvezni az állatkertet, és végig az állatokat lesni. igen a ruhák szerintem jók ahogy írod meg a kaja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!