Görögországba mit pakoljak 18 hónapos kisfiamnak?
1 hétre megyünk repülővel,leírnátok részletesen,hogy mit pakoljak neki?
Még nem voltunk vele nyaralni!
Nehany alapveto gyogyszert is pakolj. (lazcsillapito, vagy mondjuk fenistil ampulla, ha megcsipne vmi mehecske, normaflor stb). LEhet venni a gyogyszertarban gyogyszereket recept nelkul is.
Gorogorszagban elek, holnap repulunk Magyarorszagra "nyaralni" :) Kerdezz nyugodtan!
Köszi az eddigi válaszokat!
Görögországban hol élsz?
Nagyon meleg van? Milyen a víz?
Most kb.itt is annyi van/volt,de holnaptól pár fokkal kevesebb lesz!
Jó utat hazafelé!
Köszi a válaszokat!
A naptej mellé szerintem nagyon fontos, hogy vigyél szellős fehér hosszúujjú inget és add rá mikor kinn vagytok, főleg vízközelben!
Jó nyaralást:)!
Köszi,vinni fogok!
Gyógyszerek?
7es vagyok, én is most kérdeztem rá az utipatikára sokat utazó ismerőstől, ezt írta:
Smecta por,Calcimusk,lázcsillapító,lázmérő,kullancscsipesz, ha olyan helyre mentek, napégés ellen valami, fájdalomcsillapító(Cataflam, Algopyrin), Aspirin C, Rennie, Normolyt, sebtapasz, betadine, cocculine, daedalon.
MÉg valami:):
mi kempingezni megyünk ugyan, lehet, hogy ez Nektek nem fog kelleni: kértünk kölcsön függőágyat, mókának is jó lesz szerintem vagy aludni benne ha árnyékos helyen fel tudjuk tenni. Ja, és moszkitóhálót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!