Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Görögországba mit pakoljak 18...

Görögországba mit pakoljak 18 hónapos kisfiamnak?

Figyelt kérdés

1 hétre megyünk repülővel,leírnátok részletesen,hogy mit pakoljak neki?

Még nem voltunk vele nyaralni!

2012. jún. 21. 15:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bocs, lassan "sok" leszek de mindig eszembe jjut valami:).Mi viszünk mobil bilit, épp szobatisztul a lány, jó lenne ha nem rekedne meg emiatt a folyamat.

Hova mentek pontosan? Édesvíz lesz a közelben? Mi úgy ájártunk pont Görögországban pár éve, hogy volt egy esővízgyűjtő csatorna a közelben, és rengeteg szunyog volt:(. SZóval ha van ott is hasonló, szunyogriasztót is érdemes bepakolni a biztonság kedvéért, hiába tengerpart.

2012. jún. 21. 16:54
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem vagy sok,minden válasz jól jön!:)

Rodosz vagy Kéta,de még nem biztos helyek ezek!

Amúgy szállodába megyünk,de oda is viszek szúnyogriasztót!

2012. jún. 21. 17:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia! A férjem görög Én is éltem kint és a fiam 18 hónapos lesz idén mikor megyünk anyosomhoz egy hónapra!

Amit Én vinnék leirom,lehet már irták lehet nem teljes a listám:) de hátha vmi újat is tudok:)

Tehát sapka,nem egy legalább 3! Egy a vizbe,egy a partra egy egyéb programokhoz,minden este ki kell mosni mert nagyon izzadnak a kis békák!:)

Törölközö,legalább 3 a babának,sok body mert az izzadtság miatt szintén cserélni kell napi többször.

Moszkitó háló!!!!!!!!

Én ugyan gyogyszert nem viszek mert anyós már betárazott:) de a leirtak között nem láttam glicerines kupot..nem jöhet rosszul mert nem tudom hogy hogy oldjátok meg az étkezést de lehet szorulása a picinek.

Én tavaly vittem babavizet is de akkor még csak 4 hónapos volt..ott gyszertárba se ismerik a baba vizet..mindegy..ami viszont fontos hogy hiába itthon már nem forralod neki a vizet ott ne adj neki csak forraltat mert nem a legjobb minőségű az ivóviz..Én mikor kiköltöztem 1 hónap volt mire megszoktam a hálózati vizet..folyton hasmenésem volt..pedig nagyvárosba laktam belvárosi lakásba..dehát csak nem ugyanolyan mint itthon..

Babakocsira napernyő,árnyékoló...

naptej alap..(50faktorosat viszek én) de amugy nem drágább mint itthon..és mindenhol lehet kapni.

én hosszú újjú kisinget nem viszek..Én sem birnám hosszú újjúba..inkább figyelek arra hogy csak délután 5 után menjünk tengerbe(mi egy part menti faluba megyünk)meg ugye az is fontos hogy mindig árnyékba játszon a homokba is..de gondolom ezt Te is tudod:)

Hirtelen ennyi..

Remlem találsz benne hasznosat,ha eszembe jut még vmi irok!:)

Amugy ti hova mentek?

2012. jún. 21. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Ujra a gorogorszagi vagyok. Nem art egy hosszu ujju, hosszu nadrag is, este azert lehet huvosebb (foleg szigeten)
2012. jún. 22. 05:03
 15/15 A kérdező kommentje:

Az én kisfiam 18 hónapos lesz holnap.

Ahogy írtam már Rodosz vagy Kréta,de még nem biztos,ma megyünk utazási irodába,hogy mit tudnak ajánlani.

Mindent viszek amit írtatok csak babakocsit nem,azt már rég nem használjuk!

Köszönöm!

2012. jún. 22. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!