Aquaworldbe vinnétek másfél éves babátokat?
Félek a sok fertőzéstől, mint gomba, nemi betegségek, szemölcs, stb.
Nem tudom, joggal-e.
ezeket te is elkaphatod és nem csak egy strandon bárhol pl munkahelyen boltban játszón
mi már voltunk 3 hónaposan is mert h itt van közel :-)
és rendszeresen járok strandra a 3 gyerekkel majd 10 éve
soha egyik sem kapott el semmit egyik helyen sem :-)
ha volt is valami az inkább az oviban vagy az iskolában volt
Köszi
De nem sokkal nagyobb esély van rá egy közös vízben, ahol rengeteg ember megfordul?
a párom vegyész ö meg azon parázik folyton h mennyi vegyszer van a vízben .....
szerinte olyan sok h csoda h nem hullanak ki az emberek akik a vízben vannak :-DD
de ez csak vicc volt
komolyan meg folyamatosan ellenőrizni kell a medencék vízét (napi többször is) és a jobb helyeken már automatizálták ezeket az ÁNTSZ is hetente vagy sűrűbben ellenőriz nem csak a vizet hanem minden mást is
persze a természetes vizek jobban mint a strand
de szerintem egy 1.5 éves már eléggé stram hozzá
szemölcsöt a gyerekeim az oviban és az iskolában kaptak el
gombás a fiam szája volt most (na jó ez részben az ő hibája is nem ivott eleget és annyira kiszáradt kisebesedett a szája a nyalogatástól h begombásodott kb 1 hét alatt rendbe tettem)
nemi betegség???????
hááááttt erre nem tudok mit írni
mire gondolsz?
gyereknél ?
gomba, nemi szemölcs, ezek nem terjednek vízben?
vagy a vegyész párod szerint a sok vegyszer kinyírja? :)
köszönöm, h ilyen részletesen írsz, akkora dilemma ez nekem...
nemi betegségeket ált nem kapnak el gyerekek
pl azért sem mert a kislányoknak még nem alakult ki a felnőttékhez hasonló hüvelyflóra és a gyerekek köztudottan nem sexelnek :-)
mivel az általad említett betegségek is úgy terjednek
a legtöbb betegség érzékenység függő is
mikor anno a lányomon kijött a szemölcs ott volt mellette a fiam is és érdekes módon ö nem kapta el
elmentünk leszedettük ennyi volt
de ha nem akarsz ne menj
szerintem nem veszélyesebb ilyen vonalon mint egy óvodai vagy bölcsődei közösség
sőt ott jobban terjednek ezek mivel naponta sok órán át kapcsolatban vannak a gyerekek egymással
a strandom max 2-3 órát vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!