1,5 év körüli lányotok mekkora? (cm, kg) Mennyit és mit eszik egy nap?
18 hónaposan lányom 86 cm volt és 10,6 kg.
Jó étvágyú volt, azt ette amit mi is, néha többet mint én... :)
Ő már nem ivott tápszert ekkor, sem tejet nem fogadott el. Napközben vizet, gyümilevet ivott.
Szerintem nem eszik sokat a lányod, de bizonyára ő ilyen alkat most. Lehet később ez alakul.
Most amúgy alig 11 kiló fölött van 2 évesen a kislányom, tehát másfél év körül lelassult a hízása nagyon. Rá meg sokszor mondják, hogy vékony.
Az én lányom 1,5 évesen 12,4 kg és 86 cm volt. Akkor még elég husis gyerkőc volt, de ez most már egyáltalán nem látszik rajta, csak annyi, hogy nagyon magas (6 évesen 124 cm körül van és 22 kg).
Akkoriban még nagyon jó étvágya volt, mindent megevett és sokat, most már válogatósabb, de azért nem panaszkodhatok, elég változatosan eszik.
Igaz fiuk, de leírom, az egyik 86cm és 11.4kg, a másik 83,5cm és 11.1kg.
Azt ették mint mi- akkor mint mi.
19hónapos lánykám 88cmnél jár, és végre 10kg.
Hús kivételével mindent eszik(nagyon ritkén pár falat erejéig eszik csak), nagyon sok gyümit, zöldséget, tejterméket. Talán picivel kevesebbet eszik mint a te csemetéd
Rengeteget mozog, sétál(nem babakocsizik)
A fiam meg pont az ellentéte, ő haspók volt, folyton zabált(szó szerint kétpofára), de nála is leállt a gyors hízás olyan 2évesen, szépen lassan lett 17kg 3évesen. Jah és őt se sűrűn lehet kikapcsolni, evési szokásai meg nem változtak, olvasni is gyomorrontást okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!