Ti vinnétek így holnap bölcsibe?
Figyelt kérdés
Kisfiam tegnap 39 fokos láza volt, de adtam neki kúpot és lement a láza, mára kutya baja, se hőemelkedés semmi, talán egy kicsit nyűgösebb volt, de most jön a foga. Holnap kezdenénk a bölcsit, csak 1-1,5 órára mennénk ismerkedni a hellyel. Ti vinnétek ennyire időre vagy várnátok még egy-két napot.2012. aug. 20. 20:17
1/3 anonim válasza:
Holnap reggel majd kiderül milyen kedélyű lesz. Ha nyűgös akkor ne. mert az első nap, és első idő sokat számít.
2/3 anonim válasza:
39 fokos láz nincs fogzástól. Lehet hogy egy gyors vírus, de nem tudhatod, meddig fertőz. Én egy napot még minimum otthon maradnék, és ha holnap minden ok, szerdán vinném.
Gondolj arra, mekkora szívás, ha a Te gyerekedet fertőzi meg a másik, mert félig betegen bevitték a szülők. Örülnél?
Nálatok most még úgysincs tétje, gondolom nem dolgozol még, egy nap ide vagy oda meg nem számít.
3/3 anonim válasza:
1-1,5 óra nem sok, csak figyeld folyamatosan, hogy újra felmegye-e a láza. Én akkor már a dokihoz is elvinném, 39 elég magas egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!