Vinnétek vagy sem bölcsibe?
Kislányom letaknyosodott mára,így bölcsibe se vittem. Délután dokinál voltunk,ő azt mondta,hogy sima megfázás(csak az orra folyik,hőemelkedése sincs)csak mára adott igazolást,szerinte holnap már vihetem is vissza a bölcsibe.
Szerintetek?
Nálunk csak lázzal vagy kötőhártyagyulladással küldenek haza gyereket. Sajnos még kutyaugatásszerű köhögéssel sem. Ezért kapunk el minden sz.rt mi is, mert így egyesek rendszeresen betegen is viszik a gyereküket, és ők lefertőzik a komplett csoportot
De egy sima orrfolyással amúgy még viheted, ha nem sárga vagy zöld a t., főleg ha a dokitok maga is azt mondja. Illetve főleg a gyerek kedélyállapotát nézd, mert ha fejfájós, folyton feküdne és nagyon rosszkedvű, rossz étvágyú tőle, akkor megfontolandó.
Viheted! Az a helyzet, hogy hiába kúrálod ki otthon, ha visszaviszed pár nap múlva ugyanolyan náthás lesz!
Akkor célszerű otthon fogni, ha nem tudja egyedül kifújni az orrát, porszívózni kell neki. Akkor se vidd, ha nagyon folyik az orra, s levegőt sem kap, mert nem tudják egész nap figyelni és törölgetni a orrát a gondozónők. Nálunk nagyon rendesek voltak, de még így is láttam jégcsapos gyerekeket. Ha sárga, zöldes taknyos, fogd otthon, hétvégén ki is tudod kúrálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!