Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vinnétek vagy sem bölcsibe?

Vinnétek vagy sem bölcsibe?

Figyelt kérdés

Kislányom letaknyosodott mára,így bölcsibe se vittem. Délután dokinál voltunk,ő azt mondta,hogy sima megfázás(csak az orra folyik,hőemelkedése sincs)csak mára adott igazolást,szerinte holnap már vihetem is vissza a bölcsibe.

Szerintetek?

2010. szept. 23. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Én úgy tudom hogy egy kicsi megfázással még ha te vinnéd is , nem engedik.
2010. szept. 23. 21:44
 2/7 A kérdező kommentje:
A lányom bölcsis csoportjába szinte az összes gyerek megvan fázva és nem ülnek otthon,hogy anya kikúrálja őket.
2010. szept. 23. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk csak lázzal vagy kötőhártyagyulladással küldenek haza gyereket. Sajnos még kutyaugatásszerű köhögéssel sem. Ezért kapunk el minden sz.rt mi is, mert így egyesek rendszeresen betegen is viszik a gyereküket, és ők lefertőzik a komplett csoportot

De egy sima orrfolyással amúgy még viheted, ha nem sárga vagy zöld a t., főleg ha a dokitok maga is azt mondja. Illetve főleg a gyerek kedélyállapotát nézd, mert ha fejfájós, folyton feküdne és nagyon rosszkedvű, rossz étvágyú tőle, akkor megfontolandó.

2010. szept. 23. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Az attól függ... Hogyan folyik az orra? Vizes? Mert ha csak vizesen folyik, akkor viheted, semmi baja, télleg csak megfázás. Ha azonban már sárgás, sűrű, az komolyabb lesz, akkor ne vidd. Én így szoktam eldönteni. Nálunk is mondták, hyog egy kicsi megfázás nem otthontartó indok, csak ha télleg beteg. A megfázás meg mint tudjuk, nem betegség.
2010. szept. 23. 21:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Átlátszó,vizes az orrfolyása.
2010. szept. 23. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Viheted! Az a helyzet, hogy hiába kúrálod ki otthon, ha visszaviszed pár nap múlva ugyanolyan náthás lesz!

Akkor célszerű otthon fogni, ha nem tudja egyedül kifújni az orrát, porszívózni kell neki. Akkor se vidd, ha nagyon folyik az orra, s levegőt sem kap, mert nem tudják egész nap figyelni és törölgetni a orrát a gondozónők. Nálunk nagyon rendesek voltak, de még így is láttam jégcsapos gyerekeket. Ha sárga, zöldes taknyos, fogd otthon, hétvégén ki is tudod kúrálni!

2010. szept. 23. 21:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Porszívózni kell még az orrát...azt hiszem döntöttem :S
2010. szept. 23. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!