Babával fürdés? Mikortól?
Nagyon szeretnék a babámmal fürdeni,de nem tudom lehetne e már,persze úgy hogy én lezuhanyoznák előtte. 3 hónapos csak,de annyira élvezi a vizet,de abba a kádba nem olyan. Egyedül meg még ugye nem lehetne kádba. Ti mikortól fürödtetek elsőnek babátokkal?
Azért gondolom h elvileg lehetne,hisz babaúszásra is ilyen idősen szokták már vinni.
1 hónapig lavorba fürdött (akkor vettük,kiskádat nem tudtam volna hova tenni)
Aztán nagy kádba
ilyennel,igy nem volt gond hogy nagy kád.
3 hónaposan már bevettem magam mellé,előtte zuhany,ha neki elég volt,apa kivette,gyorsan törölköző
Beletojt? Jujujj :D
Miért más az uszoda? Ott még többen vannak ki tudja hányan pisilnak bele meg mikor fürödtek stb.. és ott még babúszáson nyel is vizet.. pedig biztos a klór sem a legjobb nekik.. úgyhogy azzal nem értek egyet hogy az más lenne,sztem itthon higiénikusabb azért. De köszönöm a válaszod! :) Jaj első válaszoló,majd írd meg milyen volt a pancsi! :D
Én 6 hetes kora óta fürdök vele. (nem minden nap)
Persze az uszoda más, ott többen áztatják a segg.ket a vízben!
Az enyém 7 hós és semmi baja. Én nem vagyok gombás, se szemölcsös. Semmi fertőzésem nincs. Akkor miért ne? Nyugodtan fürödj vele.
Kedves utolsó,akkor te fürdőbe sem jártál? Mert az sem higiénikus! :)
Egyedül még nem merem,mert nagy sarokkádunk van meg még nem tud ülni egyedül még csak 3 hónapos. :)
Jaj de nem bírom, amikor azt mondják, hogy nem higiénikus! Ááááá.
Sztem tök jó dolog együtt fürdeni. Annyiszor mondják, hogy kell anya és baba között testi bőr a bőrhöz kapcsolat!! Én ezt szárazon nem igazán tudtam elképzelni, de a fürdőkádban hanyatt fekve, baba úszkál-csúszkál a pucér hasadon. Nagyon jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!