Más babája is ennyit nyög, erőlködik, rúgkapál, nyomni akarná a pukikat, vagy csak az én lányom ilyen?
4 hetes a lányom, hasfájós és bukós. Azt a csöpp időt is, amit ébren tölt még ennyi idősen az evésen és a síráson kívül állandóan a nyökögéssel, erőlködéssel, folyamatos pukinyomással tölti (mintha nem tudna kakilni). Nem nagyon van olyan pillanat, hogy nyugiban nézelődne.
A fiam is hasfájós volt, de nem emlékszem, hogy ő ennyit "foglalkozott volna" a hasával. Vagy csak inkább a 3-4 hónapos kora utáni állapotra emlékszem, mikor már elvolt? Ő is rengeteget sírt, tudom, sokat panaszkodtunk, de a lányom.... még hogy a lányok nem hasfájósak.. szuper. Nekem mindkettőből kijutott.
Most is leraktam aludni, és aludni sem alszik nyugodtan, mert kb. 2 percenként még álmában is a fentieket csinálja.
Mostanában csak egy kaka van, estefele, de már nem tudok hinni ebben a hasfájásban, létezik, hogy egész nap, minden evés után ez van? És ez lesz még 3 hónapig? Addig megőrülök kb hogy nem tudok vele mit kezdeni. (a csodaszereket próbálgatjuk természetesen, nem sok sikerrel eddig)
Köszi. Nekünk is most espumisan van, már lassan elfogy, de semmi javulás. Kb. 9-10-ig aludt most délelőtt, azóta csak sír, ha nem sír, nyökög, nyújtózik, erőlködik, akkor jönnek a pukik hallom, dehát tényleg 4 órán keresztül (meg amivel több, mert most sem alszik persze) kell ennek így lennie?
Hétfőn vagy kedden jön a gyerekorvos, de addig megőrülök, ha ezt csinálja minden nap. Bár a doki sem tud mást mondani, minthogy infacol és kész. :o/ Az sem csinált semmit.
Szia!
Nekünk már 3 hós a kislányunk, de nekünk is hasfájós volt 2,5 hós koráig, aztán mintha elvágták volna elmúlt.mindent kipróbáltam.az infacoltól kezdve a cseresznyemagpárnáig.
sokat tornáztattam a lábát, és akkor jöttek ki a pukik.Nekem is anyatejes,és állítólag náluk van olyan hogy akár 10 napig nincs trotty.én azt csináltam 2-3 nap után ha nem volt kaka és már nagyon szenvedett,hogy 1x lázmérőztem, és az könnyített rajta.
Igen, elvileg minden etetés előtt adom az espumit. 25 cseppet, vagy kb annyit, mert úgy ömlik belőle, hogy nagyon kell figyelnem, hogy cseppenként tudjam számolni. Így a kanálban már tudom, hogy kb mennyi a 25 csepp, és éjjel pl. nem számolom. (volt, hogy azt hittem nem is jön belőle, mert nem láttam a félhomálynál, erre már majdnem tele volt a kanál....)
Ma gripe watert keresett a párom a dm-ben és gyógyszertárban... tényleg nem lehet kapni. Pedig a fiamnál azt talán segített valamennyit... A jó dolgokat mindig megszüntetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!